window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:40 | augusti 8, 2017

Hemma Hos Oss!

I det här inlägget förekommer reklam för Hemtex. 

Den här hösten kommer jag att samarbeta en del med Hemtex. För att kickstarta hela kollaborationen knackade de på min dörr med kameran i högsta hugg och fick en rolig rundtur i vår lya.

Det bästa av allt? Hemtex har gjort flera filmer från olika kända profilers hem som alla har skilda stilar. Där de ger sina bästa tips och idéer som förhoppningsvis ger deras kunder lite ny inspiration till sina egna hem. Håll utkik under de kommande månaderna för att se fler hem.

Det Hemtex hör absolut oftast från sina kunder är ”jag får inte till det hemma”. Jag tror många har en idé om hur man vill ha det men i slutändan så lyckas man inte realisera bilden man har i huvudet. Därför vill Hemtex erbjuda sina kunder så mycket skaparanda och inspiration som möjligt, både från dem och andra, för att just du ska få hjälp att hitta den där känslan man är ute efter.

Det är viktiga är ju att man hittar sin egen personliga stil och det man trivs med. Det är ju olika för alla. Hur man än har det så är ju huvudsaken att det känns härligt att komma hem.

Titta på hela filmen här – klick!

I det här inlägget förekommer reklam för Hemtex. 


8 kommentarer



8 kommentarer om “Hemma Hos Oss!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här