window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:00 | augusti 2, 2017

Sluta bita på naglarna!

Bita på naglarna

Fixade naglarna på Daisy Grace precis innan jag åkte. Tycker det är så fint med rött och rosa i kombination. 
Den här sommaren har jag varit så duktig, jag har inte bitit på naglarna en enda gång – tills igår kväll. Eller okej absolut jag har nafsat lite, men inte bitit av någon nagel. Efter middagen spelade vi: ”Med andra ord” i flera timmar – och det gick ganska vilt och hetsigt till och då rök de stackars naglarna med i bara farten. När jag hade gnagt av en så var det ett dött lopp för resterande familjemedlemmar då var det bara att ge hän för kannibalen i mig. Så nu är jag tillbaka på ruta ett. Igen. Fan. Tumnaglarna är fortfarande långa och ståtliga, mitt enda ess i rockärmen.

Med andra ord är däremot ett riktigt bra sällskapsspel som du kan ladda ner i mobilen. Sjukt kul!


5 kommentarer



5 kommentarer om “Sluta bita på naglarna!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Glöm inte att, att bita på naglarna är falig och risk för bakterier. http://sverigebevakning.blogg.se/

    Svara
  • Var är det där magiska som du har på dig, vad än det nu är för något något, ifrån? Så glammig!

    Svara
  • Hej Petra! Vad har du på dig för snyggt på denna bild? Skulle gärna vilja ha en länk till plagget. 🙂

    Svara
  • Är också nyfiken på vad du har på dig på bilden!

    Svara
  • Jag är också en nagelbitare och förstår frustationen. Har också perioder då jag inte bitit på huuur länge som helst (bara pillat lite) och sen börjar man på en stackare och BAAM så är alla väck. Nu är jag dock inne i sämsta perioden ever, biter alldeles för mycket..
    Jag har insett att jag har otroligt svårt att sluta, har liksom inte hittat något som hjälper i långa loppet. Har testat Stopp och Väx, underhålla naglarna konstant med mjukmedel/nagellack mm så att man får bort fokus från bitandet mm men så fort det blir något litet stressigt så är man där igen, haha! Och folk som tjatar om bakterier och allt möjligt hjälper inte heller på mig, är helt bakterieorädd.
    Man får väl helt enkelt acceptera att det är svårt och njuta av de stunder man kan få ha lite finare naglar 🙂

    Svara