window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:13 | juli 18, 2017

Eat your greens!

Jag har verkligen blivit så inspirerad av maten här. Jag kan ju säga att Markus var ytterst skeptisk när jag sa att jag bokat ett ställe med vegetarisk och vegansk mat. Men håll i hatten vad gott det varit. Att allt nästan är glutenfritt och laktosfritt gör inte saken sämre. Till och med Markus älskar maten. Vi har ätit frukost och lunch här nästan varje dag och sedan ätit middagar ute.

Idag har jag bokat en supermysig båttur till oss som inkluderar en picknickkorg med specialiteter från Mallis. Så nu måste jag springa och byta om. Men jag har tidsinställt ett inlägg till er efter lunch.

Hur är er semester? Berätta!

Vad gör ni? Vart i världen håller ni hus?

Ravioli-with-goat-cheese

Rödbetsravioli med getost.

Zucchini pasta.
Gazpascho

Thai Gazpacho med hemmagjort nötbröd.


5 kommentarer



5 kommentarer om “Eat your greens!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Åh vad underbart, älskar Mallis och Palma! Försökte pitcha in det resemålet i år också.
    Den här semestern spenderas i Barcelona, på Västkusten och på Sardinien. Det blir även några kortvisiter på näras landställen. För att inte glömma de två bröllop jag ska på! Hemma i Stockholm har jag och ska jag forsätta föraöla ta mig ut i skärgården samt gå på konserter och festivaler, så kul!
    En underbar sommsr helt enkelt! Precis som din verkar. Hoppas ni andra också ha det!
    Kramar

    Svara
  • Försöka* vad hände där?

    Svara
  • Guu så härligt. Lite jobbigt dock när man själv inte har någon semester och jobbar i princip varje dag. Men får se till att boka in roliga saker den lilla leigs tid jag har. Japp det ska jag göra!

    Svara
  • Maten ser så sjukt god ut, älskar sån mat men är dålig på att lägga det…
    Jag spenderar min semester på Hawaii, är just nu på vulkanön ”big Island” men ska om två dagar tillbaka till Oahu (Honolulu, Waikiki). Sedan väntar några dagar i LA innan jag flyger hem och sedan börjar plugga i höst – så läskigt 🙂
    Hoppas du får en riktigt härlig semester !!
    Kraaam

    Svara
  • Gud vad härligt ni verkar ha det.
    Var utgick ni ifrån på båtturen?
    Åker till Mallis nästa vecka till Alcudia, har vait där massor av gånger men tänkte åka in till palma några dagar och hitta på något.
    Tips? 🙂

    Svara