window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:00 | juli 14, 2017

Mon Amour Croissant

Ganni-2ND-Day
Innehåller annonslänkar: T-shirt Ganni, (50 % rea) Kjol 2nd Day, Skor Topshop, Väska Proenza Schouler. Solglasögon Givenchy.

Nu har jag precis vinkat av gulljäveln Lisa och ska röja upp i röran som jag redan lyckats ställa till med i vårt nya rum. Flyttade till ett mindre rum nu med Markus. Kan ju vara trevligt för Markus att inte behöva vada genom ett rum fullt av kläder och skor, haha.

Nu börjar semestern – på riktigt. Ser så mycket framemot fem hela dagar helt ensam med honom. Det blir så lätt att man inte umgås med varandra när man är på semester med andra. Eller ni förstår vad jag menar, man får inte samma kvalitetstid. Enda undantaget är imorgon då vi åker och ska möta upp några kompisar på en beach club, men efter det blir det mys.

 Efter fem nätter på Mallis bär det av ner till Åhus för att hänga med Mathilda och Robin, sedan är vi hemma i Stockholm två dagar innan det bär av ner till Marbella med några kompisar och därefter avslutar vi hela semestern med en vecka i Como.

Outfit-Details-
Petra-Tungården-Outfits-
Givenchy-Sunglasses
Givenchy-Sunglasses


3 kommentarer



3 kommentarer om “Mon Amour Croissant”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jätte fina bilder!! Ha det så gott.

    Svara
  • Du är jättefin och jag tror bilderna blir ännu bättre om ni skippar den där lätt gapande mode-munnen. Vet att folk som fotar mode ofta kör med den men ditt naturliga minspel är så himla mycket coolare. Alltså menar ej att dessa bilder är dåliga. Såklart ej! Skitfin! Men detta gapande på varje bild tänker jag mest passar i editorials och då brukar de ändå liksom byta min då och då? Tycker du ska låta fotografen styra allt utom din min för den gör du bättre själv <3

    Svara
  • Njut av semestern och varandra. Kram ☀️

    Svara