window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:12 | juli 9, 2017

That Dress!

For-love-and-lemons-Dress-Klänning
Klänning For Love and Lemons, Skor Rizzo.

Igår firade vi Sara med buller och brak. Ni ska få se massa bilder från aftonen men först en liten outfitbild. Invigde den här pärlan från For Love and Lemons som jag hade fått låna aftonen till ära och mina nya skor från Rizzo. Satan i gatan vilka sköna skor. Shoppade loss på NK i Göteborg och snubblade över dessa godbitar.

Nu ska jag dyka ner i källaren och rensa, rensa och rensa. För imorgon kommer det en container till föreningen så det gäller att passa på. Har massa trasiga saker som jag bara inte orkat rensa ut. Sedan ska jag ge bort en hel del och sälja av massa. Mamma ska komma över och hjälpa till så nu är det dags att svida om från nattlinne till något anständigt.

I eftermiddag kommer en riktigt rolig tävling upp. Ni kommer nämligen kunna kamma hem ett presentkort på en resa.

For-love-and-lemons-Dress


3 kommentarer



3 kommentarer om “That Dress!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Fastnade lite för det här med att passa på när det finns container… hur ser du på din roll som förebild när det kommer till miljöfrågor? Klart man kan slänga grejer men om man gör sig av med saker är det alltid värt att ställa sig frågan ”kan någon annan få användning och lycka sv den här?” Och överväga om det finns andra sätt som istället kan förlänga en produkts liv.

    Svara
  • Hej!
    Jag kommer självklart inte slänga saker som är till värde för någon annan : ) men har massa gamla äckliga och trasiga saker som ingen vill ha : ) sedan kommer jag ge bort och sälja resten! Kram!

    Svara
  • Hej,
    Så fin klänning! Vet du vilken storlek du har på din? 🙂

    Svara