window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:48 | juli 4, 2017

Jobbresa + Holistic Retreat

boutique-hotel-mallorca-yoga

Imorse var jag uppe tidigt för att bränna av ett PT-pass med Crille på Kampsportslabbet. Trodde att jag skulle köra tillsammans med Lisa men hon hade fått förhinder. Fy tusan vilken käftsmäll. Haha, så jobbigt att köra själv då har man alla ögon på sig, man kan liksom inte smita undan. Var riktigt mör efter.

Igår kväll bokade jag en resa till Palma. Först åker jag och fotograf Lisa ner på tisdag för att plåta ett samarbete som egentligen skulle plåtats utomlands denna veckan. Sedan kommer Markus ner efter tre nätter när vi plåtat klart och tar semester med mig.

Bokat ett helt magiskt ställe, Cal Reiet, som ligger en bit utanför Palma, typ ett hälsoställe med pittoreska miljöer.  Som bara serverar vegetarisk mat och har massa yoga- och meditationsklasser – det står på hemsidan att det är ett holistic retreat så det kan bli himla spännande. Vad det nu innebär, haha.

Fick massa tips på hotell med fina miljöer av Lovisa. Stället ligger typ 45 minuter utanför Palma i Santanyi.

Är det någon av er som varit i Santanyi?

Och har några tips! Hit me!

boutique-hotel-mallorca-yoga
Boutique-Hotel-Mallorca-Cal-Reiet-6


5 kommentarer



5 kommentarer om “Jobbresa + Holistic Retreat”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Santanyi är en spansk-tysk stad så allt finns även på tyska? Så leta efter spanska/ mallorqinska matställen. Sedan har de en gigantisk marknad som går genom hela staden en dag i veckan, tror att det kan vara lördagar! En del skräp men mycket fint som hangjort och handmålat porslin i massor för ingen peng, handgjorda sådana korgar som afroart säljer, och mycket mer! Jag bor på andra sidan ön men åker alltid minst en gång till denna marknad!

    Svara
  • Alltså nej, hittar inga bra marbellatips NÅNSTANS. Please be a guru, var ska man bo? Ut? Käka? Tack!!??

    Svara
  • Hej! Santanyi är en mysig by och ni borde hyra bil så att ni också kan åka till Ses Salines som ligger bredvid. Där finns en mysig restaurang som heter Casa Manolo. Beställ lite av allt och dela på. Det finns även en restaurang/bar på samma gata som heter Cassai, trevlig miljö att ta en drink (maten är inte så god). Sen på dagarna/kvällarna så kan ni åka till Ses Covetes, där finns en trevlig bar/restaurang som heter Bar Esperanza! Trevlig miljö,personal och musik. Bredvid finns en annan bar som heter s’embat. Där är trevligt och populärt att gå på söndagar (lite hippie och de har livemusik). Om ni åker till Campos som ligger bredvid Santanyi så har de marknad torsdagar och lördagar. Då får ni gärna komma förbi min och min killes inredningsbutik som heter Plaça 9 (antikviteter, marrokanskt, nytt&gammalt). Ligger i ett gammalt townhouse med jättefin innergård. Det finns också ett jättetrevligt bistro som heter Calle Cruz 20. Där kan ni ta fina bilder. Från colonia sant Jordi kan ni ta båt ut till vackra ön Cabrera som är ett naturreservat. Tänk på att det är siesta i byarna mellan 13:30-17!

    Svara
  • Då petras läsare verkar ha koll på det mesta testar jag min lycka här! har någon tips på vart man kan åka till i mallorca som )ligger nära stranden, gärna typ 1 min gångsvastånd, 2) har lite stadspuls och 3)funkar för min mormor som är lite halvkrasslig och går riktigt segt.. har kollat på palma men verkar vara en djungel?! vart ska man bo? finns det hotell med mina kriterier? eller om någon har ett annat spontant tips? HJÄLP MIG!! 🙂 tusen tack

    Svara
  • Hej
    Restips på Mallis
    Ett säkert kort är Can Pastilla. Endast 5 min från flyget och 10 min in till Palma. Ett jätte bra vuxen hotell precis vid stranden är Vings Sunprime waterftont. Har bott där 2 ggr och kan varmt rekommendera. Deras mat är fantastisk. Jag kan tillägga att jag är en kräsen resenär?
    Lycka till!

    Svara