window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:00 | juni 21, 2017

Boktips!

I det här inlägget förekommer reklam för Nextory.

Nextory

Nu är det så himla nära. Jag nästan kan snudda vid ledigheten. Oj, vad jag behöver vara ledig, känns som min hjärna gått på högvarv hela våren. Femmans växel i konstant. Ska bli så himla skönt att varva ner.

Något jag ska sysselsätta mig med i sommar är att läsa. Generat ska jag ta ikapp hela årets uteblivna kvot. Jag älskar att bli uppslukad och försvinna in i en bok. Få saker är så avkopplande som att ligga i en solstol eller gå på stranden och bara glömma bort sig själv och sina tankar för att istället dyka in i någon annans livsöde.

Jag läste ett så himla fiffigt tips på Sandras Beijers blogg. Köp samma fysiska bok som ljudbok – så man kan varva läsning och lyssning. För ibland kan jag tycka att man verkligen vill grotta in sig i boken, men efter ett tag tröttnar jag och vill röra på mig. När jag flyger tycker jag att det är så skönt att sluta ögonen, sätta på en ljudbok och helt försvinna in i min egen värld.

De första böckerna som jag tänkte sätta tänderna i blev jag faktiskt tipsad om igår i Borås:  ”Det lilla bageriet på strandpromenaden” och efterföljaren” Sommar i det lilla bageriet på strandpromenaden”. Kanske inte superupphetsande titlar, men dessa ska tydligen vara helt trollbindande.

Nextory-Petra-Tungården

Vi ska avhandla vår nya bänk på innergården i ett kommande inlägg. Det är nämligen min nya favoritplats. Den är nästan för skön att ligga i.

Dessutom är jag kanske världens sämsta levande varelse när det kommer till att packa. Totalt talanglös faktiskt. Så att addera dyrbara extra kilon i form av lektyr är ofta något som bortprioriteras.

Och vet ni vad? Jag och Nextory  har fortfarande ett erbjudande där ni får prova 30 dagar helt gratis.

Allt ni behöver göra är att ange koden: Petra

Koden endast gäller för nya medlemmar och man kan förstås säga upp abonnemanget när man vill.

I det här inlägget förekommer reklam för Nextory.


3 kommentarer



3 kommentarer om “Boktips!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • När får man reda på vinnarna av Spanxtävlingen? 🙂

    Svara
  • Haha vad säger grannarna när du inreder innegården? Dem måste vara överlyckliga 🙂

    Svara
  • Det böckerna du skrev är fantastiskt Bra! Ha en härlig semester ?

    Svara