window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:30 | juni 13, 2017

Middag på Kasai, Cider Pong i Alkoholfriheten och Bieber på Summerburst!

I det här inlägget förekommer reklam för Briska. 

Vi startade Summerburst firandet med en tidig middag på Kasai redan vid halv fyra. Man vill nämligen inte gå med tom mage på festival. Det är lite som att springa ett maraton, man vill hålla hela aftonen, därför gäller det att fylla på ordentligt med energi.

Summerburst

Så festivaligt gäng! Haha, det ser ut som vi blivit ihoptryckta!

Margaux-Dietz
Min favoritmamma, Margaux, skulle lämna Arnold för första gången en helkväll.

Summerburst-Briska

Efter middagen dansade det här glada gänget in i Alkoholfriheten som Briska byggt upp inne på området. En alkoholfri lekplats där man kunde spela cider pong, strössla på festivalglitter, ta en alkoholfri cider i baren eller bara hänga.

Summerburst Briska

Ett smart drag som jag tror la en bra grund för allas afton. Man vill ju faktiskt hålla hela kvällen. Forni är faktiskt alltid duktig på att dricka varannan alkoholfritt.

cider pong

Man kan helt klart säga att cider pong gjorde succé. Alla ville spela och det var fight om bordet.

Varför leker vi inte mer lekar i Sverige? Det är så kul! Jag är alltid den som står med kubbspelet i högsta hugg så fort vi kommer ut på landet.

Okej, cider pong är för roligt! Måste köpa hem muggar och pingisbollar så vi kan börja köra det hemma till mina grannars glada jubel. Tycker det är så kul att se kompisar så engagerade och deras tävlingsinstinkt.

Dåligt pokerface, haha. Så här glad var jag när jag vann över Forni.

Folk var på sitt allra somrigaste humör. Har nog aldrig sett så mycket skrattbilder från ett event.

Min fina Snarro.

Sara-Biderman

Det var verkligen helt magiskt väder när vi kom ner till oasen. Vill aldrig att de här sommarkvällarna ska ta slut. Har helt förträngt hur kvällarna såg ut bara för ett halvår sedan när solen gick ner vid 15.00, om den ens gick upp.

Det är Carros bror längst ut till höger, Daniel. Visst är de lika? Han är världens bästa! Och dessutom singel! Go and get him!

Inget event utan obligatorisk gruppbild. Festivalens härligaste timme spenderades nog faktiskt nere i Briskas tält. Alla var så peppade och glada över att vara i livet.


Sedan lämnade solen oss, men inte festivalfeelingen – och vi dansade loss till Bieber i ösregn.

I det här inlägget förekommer reklam för Briska. 


8 kommentarer



8 kommentarer om “Middag på Kasai, Cider Pong i Alkoholfriheten och Bieber på Summerburst!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här