window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:42 | juni 12, 2017

TEAM

Det är så förbannat skönt att börja varje måndag med ett riktigt jävla helvetes pass. Det är som att man svettas ut helgens synder. Vi är ju ett stort kompisgäng som kör på Kampsportalabbet tre gånger i veckan a´45 min. Jag hoppas att vi kommer köra tillsammans för alltid.

Vi är ett så himla roligt gäng – och det är så skönt med fasta tider som man kan planera sina dagar utefter annars är det så lätt att passen inte blir av. Har mycket mindre jobb nu så jag hoppas att jag kan få in några extra pass också. Rekommenderar verkligen er till att dra ihop era vänner och köra tillsammans – man blir helt klart lite extra peppad då.

Jag känner verkligen att jag försummat min kropp senaste tiden. Det har blivit mycket resturangbesök, vin och oregelbundna tider. Så nu är det dags att börja ta hand om sig själv igen.


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här