window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:00 | juni 9, 2017

Summerburst härligaste oas!

I det här inlägget förekommer reklam för Briska.

Om några dagar är det återigen dags för Stockholms roligaste festival – Summerburst. Den här gången med en festligare lineup än någonsin. I år kommer nämligen Justin Bieber till Summerburst. Det ska faktiskt bli riktigt kul att se honom.

Förra året teamade jag ju ihop mig med Briska och bjöd in mina vänner till en somrig förfest. De hade byggt upp en mysig oas som skrek sommar med massa roliga aktiviteter.

I år bygger de upp en ännu större oas, Alkoholfriheten – fast inne på själva festivalområdet dit alla är välkomna att hänga. Den första alkoholfriabaren på Summerburst. Ett ställe där du kan ta en paus i festivalextasen. Det kommer vara en stor lounge med massa sittplatser, du kommer kunna pimpa festivallooken och det kommer att finnas massa roliga aktiveringar på plats.

Det kan ju lätt vara så att det råkar slinka ner en drink för mycket, framförallt under festivalyra när man håller igång så pass länge. Jag har själv gjort det misstaget vid ett flertal tillfällen. Man tänker inte på hur mycket man faktiskt får i sig när det går så många timmar. Framför allt så känns det som att fler och fler väljer alkoholfria alternativ allt oftare idag. När jag ska upp och träna dagen efter, väljer jag oftast alkoholfritt.

Jag hoppas vi ses på festivalområdet! Jag är i Briskas bar från 17.30 på lördag!





I det här inlägget förekommer reklam för Briska.


2 kommentarer



2 kommentarer om “Summerburst härligaste oas!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • du borde nog stoppa med botoxet i ansiktet ett tag.. du kan ju inte le längre. förut kunde du, då såg du normal ut.. nu ser det ju bara stelt och weird ut :/

    Svara
  • ni är bäst!

    Svara