window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:15 | juni 8, 2017

BABY BOOM

Margaux-Dietz-Barn

Funderar starkt på att skjuta fram bröllopet och baka en liten köttlimpa istället. Alltså hur sugen blir man på barn egentligen när man får hålla i Margauxs lilla Arnold. Hur kan det rymmas så mycket kärlek i sådan liten kropp. Man blir glad bara man kollar på honom – och då är det inte ens mitt eget barn. Jag kan inte förstå i min vildaste fantasi hur överväldigad man blir när man själv får barn.

Jag och Markus som äntligen kommit igång med bröllopsplaneringen, haha.

Margaux Dietz Barn

Arnold är så snäll. Han bara flyter med och gör roliga miner hela dagarna. Ibland blir han lite ledsen då får han en napp eller ett bröst, så är han glad igen.

Så här intresserad var han av min pressfrukost som jag hade imorse om maghälsa tillsammans med Valio. Han älskar också att powernapa, tror att han hann med ett tiotal under vår korta frukost. Dagen till ära hade han på sig sina nya mjukisbyxor som han fått av moster Petty och Dasha.


9 kommentarer



9 kommentarer om “BABY BOOM”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Så fin klänning!! Var kommer den ifrån?

    Svara
  • Drömklänning!! Varifrån?

    Svara
  • Man kan ju va gravid å gifta sig ? dock så hade jag gift mig först för pengar är ju inget som man lägger på hög under föräldraledigheten precis… fick min gosklump förra sommaren och det här året hemma har nog varit det mysigaste någonsin!

    Svara
  • Klart man kan! Men man kanske inte vill! ?

    Svara
  • Åh klart ni ska ha en liten bebis 🙂 Men beror ju såklart på vad för typ av bröllop ni vill ha osv. Ni kan ju ha något mindre här hemma och gifta er redan till vintern om ni absolut vill vara gifta innan och längtar ihjäl er? Även om ni säkert har god ekonomi är det så mkt annat som blir prio med barn. Mindre jobb, bil, eventuellt ett större boende inom några år osv. Klart man kan ha ett stort, fett bröllop även om man är småbarnsföräldrar men några år till framöver lär många av dina vänner ha småbarn även dom och då blir det kanske färre som kan åka iväg på bröllop utomlands som du pratat om. Samtidigt är det ju fantastiskt att få längta efter barn också. Gifter ni er nästa år kan ni ju försöka bli gravida direkt efter, ett år går så fort 🙂 Men förstår dig, vem blir inte sugen när man ser den där godbiten 🙂

    Svara
  • Hoppas ni hittar någon fab plats för bröllop. Kan rekommendera Mallis, var där i helgen på bröllop (har skrivit mer på min blogg). Var på ett fab. hus där de hade haft fest för 90 pers. Riktigt bra plats, bra mat, fest. Allt!

    Svara
  • Haha Petra! Hur mycket läser man bloggen om du är med i ens dröm? Jag drömde att vi träffades på en festival och att du lärde mig hur man gör en snygg bukett sista minuten eftersom jag hade panik deluxe och skulle iväg på examen. Minns att jag tänkte i drömmen att ”Nu borde det vara okej att lägga till Petra på Facebook, hon är ju störtskön!” Haha så skadad man är i hjärnan ibland alltså! Men ändå en komplimang ju! Ha en go helg! Kram

    Svara
  • Älskar din klänning!! Var kommer den ifrån?

    Svara
  • jag tror du hade varit en så himla fin mamma! <3

    Svara