window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:35 | juni 7, 2017

HOME SWEET HOME

Annonslänk: Kjol Bardot, Topp Zara, Skor Gucci, Väska Edun, Örhängen H&M. 

Borta bra men hemma bäst. Inget pangväder man kommer hem till men oj vad skönt det är att vara hemma. Har ju rest en hel del senaste tiden och ska bli så förbannat skönt att verkligen vara hemma, hinna med bloggen och allt annat jobb. Har varit ganska stressad över att jag inte hunnit med bloggen tillräckligt. Men nu gasar vi.

Imorse råkade jag försova mig till träningen, vi landade ju ganska sent igår. Och jag fick min mens igår – jag blir så mycket tröttare när jag får min mens framför allt dagen som jag får den på. Är det bara jag som blir det? Ska handla järn tillskott idag.

Shoppade den här kjolen precis innan resan. Så nöjd med den. Man kan klä ner den med en stickad tröja eller bära den till en kortare magtopp eller skjorta.






Haha, Markus får alltid vara ”testmodell” när jag stället in ljuset. Vet inte hur många bilder jag har på honom poserandes innan jag fått till rätt ljus. Man borde ju tycka att jag skulle vara rätt bra på det vid det här laget, men jag lär mig aldrig.

<3


4 kommentarer



4 kommentarer om “HOME SWEET HOME”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • With such a handsome hubby you should really post more pic’s like this and let the rest of us have some eye-candy to look at as well =) xx
    and of course, you look beautiful as always x

    Svara
  • Du är INTE ensam angående tröttheten första mensdagen. Känner mig typ döende, noll energi och mensvärk som känns i rygg och livmoder… ? Har flera vänner som känner samma….

    Svara
  • Jag blir också sjukt trött! Alltså på nivån att jag inte kan göra något ett par dagar i månaden, knappt jag kan jobba. 🙁 Kommer oftast samma dagar som mensvärken från helvetet så vet inte om det har att göra med att man blir trött av smärta? Tänkt på järnbrist också men när jag åt p-piller fick jag tröttheten typ två dagar INNAN mensen så då känns det inte som det borde vara järn?

    Svara
  • Gud jag blir också trött när jag får min mens. Har nyligen skaffat en menskopp.se kopp, så nu slipper jag åtminstone tänka på att jag har mens. =P Så tröttheten känns lite mer överkomlig liksom.

    Svara