window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:56 | maj 15, 2017

Mot Korea!

Om två timmar hoppar jag in i en taxi till Arlanda med Freddie för att åka till Seoul i Korea. Vi har en riktigt trevlig monsterflight på 14 timmar framför oss. Jag ser faktiskt framemot flygresan. Får så mycket gjort när jag flyger, ska preppa massa härliga blogginlägg till er. Ni kommer ju självklart få hänga med på alla våra äventyr på resan.

Snart lanserar jag och Freddie vårt ”hemliga” projekt som jag pratat om ett bra tag nu. Jag är så nervös – men också väldigt förväntansfull. Vår fabrik ligger nere i Seoul, så vi ska ner och pilla med det sista inför leveransen. Hinner säkert med en uppdatering till innan vi lyfter.

Puss, puss, puss!

Jag och min resepartner!


2 kommentarer



2 kommentarer om “Mot Korea!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Petra!
    Väntar med spänning på lanseringen av erat projekt! Dock är jag intresserad av, och skulle vilja att du berättade lite mer om processen. Exemplevis varför ni valde en fabrik i Sydkorea? Hur kommer det sig? Var det endast ett ekonomiskt alternativ och hur ser ni på arbetsförhållandena där?
    Tänker att konsumenterna blir mer och mer krävande med sånt.
    Ha en fin resa!

    Svara
  • Hej Petra,
    Vill du ha hjälp med skeppning såsom flyg eller sjö så hjälper jag dig gärna.
    Eller om du bara har frågor beträffande ovan.
    MVH
    Elin Söderberg
    Damco Sweden AB
    [email protected]

    Svara