window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:30 | april 25, 2017

The New Perfect Sound!

I det här inlägget förekommer reklam för Samsung. 

Samsung-Kontor

För flera år sedan jobbade jag på en elektronikkedja som säljare. Den vanligaste frågan jag fick rörde högtalarsystem och sladdlösa prylar som kommunicerade med varandra. Jag älskar nya tekniska lösningar.

Nu har iallafall Samsung lanserat räddningen på ljudproblemet till vårt kontor – en 360 ljudlösning. Vi sitter nämligen med våra skrivbord i en fyrkant så det är alltid någon som åker på käftsmällen att ha musiken riktad mot sig, då högtalaren står i mitten. Antingen blir det för högt för den personen eller för låg ljudvolym för alla andra.

Men det här dilemmat är numera ett minne blott. Då deras nya 360 högtalare fördelar musiken jämt i alla riktningar.

Samsung-Högtalare

Faktiskt så himla smart lösning!


Du kan höja, sänka, pausa och starta högtalarna med en touchfunktion på själva högtalaren. Men du kan även styra den genom en app på telefonen.

Dessutom är högtalaren såklart trådlös med både wi-fi och bluetooth.

Stilleben-Samsung

Något som jag saknat med ljudsystemet vi haft innan är att det inte går att koppla ihop med tv:n till ett surroundsystem vilket går med de här högtalarna från Samsung. Så nu har jag förvandlat vårt sovrum till en hemmabio, haha.

Högtalare-Samsung-360

Men du kan även såklart placera ut högtalarna i varsitt rum och spela samma musik på alla högtalare, eller anpassa vilken musik du vill lyssna på i de olika rummen – allt via appen.

I det här inlägget förekommer reklam för Samsung.


3 kommentarer



3 kommentarer om “The New Perfect Sound!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Näst sista bilden,vart är lampan ifrån? ?

    Svara
  • Har du några tips/förslag på mattor till en mörkblå sammetssoffa? kram

    Svara
  • Men åh vart är mackbook fodralet ifrån?? 😀

    Svara