window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:30 | april 21, 2017

Linneplagg

Topp Zara, Byxor Viktoria Chan, Väsla Cénebags

Just nu svämmar butikerna över av snygga plagg i linne. Jag älskar linne, framför allt är det så förbaskat skönt nu när temperaturen (förhoppningsvis) stiger – då det är så svalt material. Har ett så fint linne bädd set hemma från H&M Home som är ett av mina bäddset. Kan verkligen inte sova när det är för varmt. Där är jag och Markus helt olika, han gillar nämligen när det är varmt. Medan jag gärna vill sova i en frysbox. Drar alltid ner AC som tusan när vi är på semester, medan han går och skruvar upp den, haha.

De här byxorna från svenska Viktoria Chan kommer nog också gå varmt i vår och sommar. Gillar verkligen byxor som är så pass höga midjan. Är man kurvig lyfts ju verkligen formerna och midjan fram.




2 kommentarer



2 kommentarer om “Linneplagg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här