window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:58 | april 18, 2017

Snapshots!

Igår var jag och Pålle som sagt på kontoret för att gå igenom alla påsar och presslån inför plåtningen i LA. Skulle verkligen behöva ett större kontor eller framför allt större ytor. Så svårt att få överblick i det här lilla rummet. Får alltid rulla ut klädstången i korridoren, inte direkt så optimalt. Men man kan inte få allt.

Hur snygga är de här byxorna från Rodebjer? Vill ha dem!

Eller den här siden kosymen från Dietas? Kavajen är från Day!


Var tvungen att prova den här baddräkten från Ganni! Så söt! För att inte tala om den här ursnygga tunikan från Acne Studios!

Dör lite för ATP Ateliers nya färger som kommer i maj! Så fina!

Sedan åkte jag hem för att börja packa mina egna sandaler inför LA. Älskar Fornis sandaler för Flattered – så fina färger! Som små godisbitar! Och mina nya sandaler i ormskinnsmönster från ATP Atelier.

Man borde ju tycka att jag skulle vara bra på att packa så mycket som jag reser. Men jag är helt värdelös. Tar så lång tid för mig att packa. Tar alltid med mig för mycket – använder ofta 50 % av det jag stoppat ner.

Markus var borta hos en kompis. Satt och valde mellan indiskt och nyttigt på Foodora och tillslut vann karaktären. Ätit så mycket den här påsken. Det är ju det enda man gör på landet. Varvar godis med bullar, haha. Men det är härligt det med.

Just nu råder det kaos i lägenheten. Men oj vad härligt det är med dessa mornar när solen dansar runt i vardagsrummet. Man blir så glad av allt ljus!


4 kommentarer



4 kommentarer om “Snapshots!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • När kommer tunikan från Acne ut i butik?
    /H

    Svara
  • Tog du hjälp av någon med din walkincloset? Eller gjorde du själv? Var nyfiken på var garderobsinredningen kommer ifrån? 🙂

    Svara
  • Vad säger brudarna du delar kontor m om att det är så jäkla stökigt i hela rummet av dina grejer? Vet hur det låter på mitt jobb bara några papper hamnar fel…

    Svara
  • güzel vede emek isteyen bir blog olmuş

    Svara