window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:27 | april 11, 2017

Käftsmällar med Sandra Beijer, Dagen efter Piller och Från vin till Rom.

I-nöd-och-lust-Podd

Ni har väl inte missat de senaste I Nöd och Lust avsnitten? 

Käftsmällar med Sandra Beijer. 

Sandra Beijer gästar studion och svarar på frågor om kärlek som svaghet, att bli riktigt arg och om barndomen. Dessutom ger Sandra sjukt bra raggningstips till Linn och avslöjar även ett magiskt ställe för hångel.

Dagen efter piller. 

I veckans avsnitt blir det intensivt prat om sex, att vara pryd eller frigjord, rollspel och att störa grannar. Petra berättar hur hon iklädd stringtrosor sprang ifrån en brand i sin lägenhet och Linn sover genom en bombexplosion på sin gata. Och varför är Stockholmskillar såna j***a pussies?

Från vin till Rom. 

I veckans avsnitt berättar Petra om en resa till Kina där hon blev lurad att äta groda och när hon var wedding crasher i Filipinerna. Linn känner sig understimulerad och pratar om att köpa sig kvalitetstid och om skräcken om att skaffa barn. Vad finns det egentligen för fördelar med att flytta ihop? Varför betalar Petra en sjukt hög elkostnad? Vi får höra om en första dejt som ledde till ett flygplan och att det släpps ner nakna människor i skogen.


2 kommentarer



2 kommentarer om “Käftsmällar med Sandra Beijer, Dagen efter Piller och Från vin till Rom.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Petra! Jag lyssnade på podden när du pratar om att eventuellt åka till Apulien i sommar. Gör det, säger jag bara!! Jag var där i somras och det var fantastiskt. Måste bara tipsa om en liten stad/fiskeby som heter Otranto. Vattnet är lysande turkost och det finns ljuvliga restauranger som gömmer sig i gränderna. Det är ingen partystad men otroligt mysigt. Kram

    Svara
  • Petra, vem vann refunder tävlingen?? 😀

    Svara