window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:00 | april 3, 2017

Brunchin

Joanna-Fingal-Lägenhet

Igår var jag på brunch hemma hos Fingal. Jag älskar hennes lägenhet. Den är så ljus och mysig. Även fast den inte är speciellt stor så har hon lyckats få in sovrum, kök, matplats och soffhörna. Utan att den känns övermöblerad och trång.

Joanna hade brunchen tillsammans med Jotex. Hon har nämligen ett samarbete tillsammans med dem, så hon hade stylat lägenheten med deras möbler.

Jag och Mathilda var ganska slitna från gårdagen, men fotograf Lisa var oförskämt fräsch trots att hon hade dansat in på småtimmarna. Det där med åldern och bakfylla.

Joanna hade fixat catering från magiska Pom och Flora. Gud, vad de är duktiga på att få allt att se så förbannat gott ut. Och dessutom smaka lite magiskt som det ser ut.

Chiapudding med rabarber! Ja, tack!

Mm! Det bästa på Pom och Flora? Deras avokadomacka!


Fingis <3

Vi var ett riktigt slitet gäng. Men det blev ändå ganska många skratt om gårdagen.


3 kommentarer



3 kommentarer om “Brunchin”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här