window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:49 | mars 22, 2017

Vårfeeling & Eventroddande!

Vårens Trender

Foto: Lisa Höök

Herregud, igår sprang tiden bara iväg. Håller nämligen i två events imorgon så det har varit en jädrans massa roddande. Ett på morgonen för Planti på Snickarbacken och en stor middag hemma hos mig imorgon ikväll tillsammans med Spanx där Punk Royale ska gästa. Så har haft ganska mycket att fixa. Nu ska jag sätta mig och beställa porslin, tallrikar och dylikt som jag ska hyra in till morgondagen, röja undan all skit här hemma så det är skinande rent och packa goodiebags.

Idag fick jag iallafall äran att hänga lite med den här favoriten. Wow, okej vad säger ni? Nu är våren här! Vi hade sådan vårfeeling när vi strosade runt. Ni ska få se fler och bättre bilder på outfiten. Fingis har kontor bara ett stenkast från vår lägenhet, perfekt ju!

outift-petra-tungarden-joanna-fingal


6 kommentarer



6 kommentarer om “Vårfeeling & Eventroddande!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här