Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy..

Shop my favorites

Okategoriserad

På Begäran: Stylingverktyg!

14:01 | mars 14, 2017

remington

Får så många frågor om vad jag använder för stylingverktyg till håret. Jag använder mig av några olika, beroende på frisyr. Men den här uppvärmda stylingborsten från Remington är grym – och mycket skonsammare än den varmluftsborsten jag hade innan som blåste ut varmluft.

Jag gör precis som jag gör på bilderna, svårare än så är det inte. Dela upp håret i partier. Rulla in, håll i 20 sekunder, rulla ut. Låt håret svalna innan du borstar igenom det. Jag har faktiskt spelat in en film till er om mina hårrutiner, som jag ska få ihopklippt av Lisa vilken dag som helst. Där jag visar exakt hur jag går tillväga.

Jag köpte min borste på Corinne and Friends, men den verkar finnas lite överallt. Hittade den på Lyko för 399 kr.

Finns här!

Remington


3 kommentarer


3 kommentarer om “På Begäran: Stylingverktyg!”

    vilken fantastisk klänning, var har du köpt den? Tack

    Svara

    Vilken är bäst utav magic style brush från björn axen eller denna du nu tipsar om? kram

    Svara

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy".

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.

Powered By [email protected] Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies
Follow