window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:04 | mars 6, 2017

Rensa Garderoben

Rensa Garderoben

Igår kom sagt den här lilla skrutten hem till mig för att hjälpa till och rensa garderoben. Att rensa är ju lite som att träna. Så jävla skönt efteråt, men vägen dit kan ju vara ganska lång. Problemet är bara att Lollo är lika mesig som mig, haha. Det var inga hårda bud.

Jag frågade om Lollo hela tiden på plagg jag var osäker på:
– Ja, men den är ju fin! Jag tycker du ska behålla den!

– Okej, då gör jag det.

Eller så sa Lollo:

– Okej, men då tar jag den.

Haha! Nästa gång får min kompis Mira också vara med. Stenhård.

Rensa Garderoben

Drog ur typ allt och la på golvet.

Rensa Garderoben

Haha, fy fan vad mycket konstiga saker man köpt. De här BACK byxorna köpte jag på någon rea, dock ser jag ut som en glittrig uppstoppad korv i de. Superfina på Lollo iallafall. Inte lika fina på mig.
Rensa Garderoben

 Ett annat supertips som jag fick höra häromdagen är att vända alla galgar åt fel håll. Och om inte vänt tillbaka galgen åt rätt håll efter tre månader eller vad man nu sätter för gräns för sig så är det dags att göra sig av med plagget.

Nu ska jag bara ta tag i att rensa källaren också. Sedan ska jag sälja allt och ge bort en massa.

Rensa Garderoben
En liten avstickare. Men hur fin är den här växtens om jag la vantarna på för några veckor sedan?


11 kommentarer



11 kommentarer om “Rensa Garderoben”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Petra! Eftersom du är goals 2.0 och din klädstil är drömmarnas dröm så skulle det vara sjukt kul om du la ut kläder till försäljning där vi ”vanliga” människor (bloggläsare) kunde ta del av de och köpa av dig!
    Kram och ha en fortsatt trevlig kväll!

    Svara
  • Ja snälla ha en bloppis i bloggen 🙂

    Svara
  • Hej Petra! Jag ska göra en total makeover i mitt sovrum och har fastnat för blågrå nyanser. Blev så inspirerad när du bestämde dig för att måla om i ditt vardagsrum, blev verkligen hur snyggt som helst! Jag undrar därför vilken färg det var ni använde samt vilken färg det är du har i din garderob? Vad jag förstått är de rätt lika, eller har jag helt fel? Skulle vara så tacksam för svar! Stort tack för härlig blogg fylld med massa inspo! Kram

    Svara
  • Hej! Vad kul ; ) Det är två olika ena blågrå, den i garderoben. Den i vardagsrummet är lite mer grönblå. Tycker den i vardagsrummet är så fin. Det är Alcros blåstång 50 % färgmättnad ; ) Kram!

    Svara
  • Tjoo Petra, du är min absoluta stilikon nr 1! så kul att vi båda är från Nacka också hehe.
    Jag tänkte göra om hemma och undrar om du har lust att ge din synpunkt på hur jag tror jag vill göra…
    Skulle denna soffa från ikea kommande kollektion: http://www.chic.se/wp-content/uploads/2017/02/ikea-stockholm-2017-21.jpg
    passa till denna sammetsmatta?: http://cdn.elsasentourage.se/wp-content/uploads/sites/3/2014/12/IMG_94291-1.jpg
    Blir det för monotont med gråa nyanser i sammet eller är det cleant..? är i mitt första boende så kan inte vara riktigt crazy Än 😉
    Kram bästa!

    Svara
  • Varför inte ha en bloppis? Din klädstil är ju goals! 😉

    Svara
  • Att rensa garderoben är bland det bästa och svåraste som finns tycker jag! Jag har kört ett stort rensarrace nu och skickat med Sellpy, de som inte säljs skänks till välgörenhet. Har även bloppis på bloggen ibland. Det som jag har haft svårt för innan i rensningen är att jag fäster mig vid plaggen även om de inte används men nu jäklar ska det bli ordning! Kram

    Svara
  • Var kan man få tag på ditt matbord? Så snyggt!

    Svara
  • Tack : ) Jag har beställt skivan själv via en marmorleverantör och sedan ett underrede som jag hittade på dialog interiör : )

    Svara
  • Åh du vill inte skänka lite till en fattig student? Haha!! Fullkomligt älskar din stil på alla sätt! bästa inspirationen helt klart!!!

    Svara
  • Har letat som en dåre efter exakt de glittriga BACK-byxorna. Hör av dig om du vill sälja dem!

    Svara