window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:22 | mars 5, 2017

Fashion Against Hate

I samarbete med Telia Sverige.

telia-kampanj

Internet ska vara en plats där alla som vill får göra sin röst hörd utan hat, hot och kränkningar. Självklart är alla berättigade till sin  åsikt. Men idag är klimatet så hårt – och jag tror alla skulle behöva tänka efter en extra gång om hur man bemöter andra – framförallt online. I synnerhet i tider som nu. Just nu behöver vi sprida extra mycket kärlek, inte hat. Hat skapar klyftor. Det är enklare att kränka eller mobba en människa man inte ser. Näthat och hat är vardagsmat för så många utsatta unga som inte ens längre har en frizon i sitt eget hem längre.

Telia är Sveriges största telekombolag som gör det möjligt för miljoner människor att kommunicera med varandra. Telia vill som marknadsledare ta ansvar och tydlig ställning för ett kärleksfullare internet.

Telia och Friends har samarbetat länge och sätter ljus på dessa viktiga frågor för att sprida kunskap och inspirera till förändring. Eftersom den tekniska utvecklingen har ändrat förutsättningarna för att kommunicera har Friends lagt ett ökat fokus på kränkningar och mobbning som sker på nätet. Ungefär var tredje ung idag uppger att de blivit kränkta på nätet det senaste året.

Därför har Telia inlett ett samarbete med ELLE och designern Ida Sjöstedt. Ida har fått fria händer att tolka kampen mot näthat.

Resultatet?

Fashion Against Hate by Ida Sjöstedt.

Kollektionen består av förvaringspouch för headset, mobilsleve, head-set och tröja. Delen av kollektionen med mobiltillbehör kommer säljas i Telias kanaler och tröjan säljs exklusivt via Elles webshop. Allt överskott från försäljningen går rakt av till Friends arbete mot mobbning på nätet och sociala medier.

Sprid mer kärlek <3

ida-sjostedt

I samarbete med Telia Sverige. 


1 kommentarer



1 kommentarer om “Fashion Against Hate”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här