window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:02 | mars 2, 2017

Snart mot varmare bredgrader!

Stella McCartney

Snart ligger jag där igen – i värmen. Nu är det mindre än en vecka kvar till Marbella. Jag är så himla peppad. Framförallt så är jag så peppad på att få hänga med Mathilda, Jannike och Joanna. Bara dricka vin, äta chark, hälla i sig sangria. Satan vad trevligt det ska bli. Jag har nog aldrig varit mer peppad på en vår än jag är på denna. Har så många roliga weekend resor att se framemot.

Jag och Joanna bestämde precis, bara för några minuter sedan – att vi ska åka och hälsa på Mathilda, hennes kille och Stephen som hyrt ett hus i Venice i april. Så den 20:e april bär det av till Los Angeles igen! Wihoo! Sist jag var där med Joanna, Snarro och hennes mamma hann vi ju även med Coachella under några dagar. Hade mördat för att se Beyonce nu på Coachella. Vi är där samma datum som festivalen håller igång, men tror att det är omöjligt att vi biljetter dit nu.

Los Angeles

badrakt-nelly-nelly
Spana in lite bilder från förra LA-resan här! 


13 kommentarer



13 kommentarer om “Snart mot varmare bredgrader!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här