window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:00 | februari 28, 2017

PT-pass, Nytt Metro Mode Magasin och Gluten- och Laktosfria Semlor!

kampsportslabbet-pt

Imorse släpade jag mig upp i ottan för att köra ett PT-pass med Kevin 07.00. Gillar verkligen morgonpass, det är vidrigt när klockan ringer men så förbaskat skönt när man är färdig redan vid 08.00.
H&M
Sedan cyklade jag hem. Duschade snabbt och svidade om till min nya blus från H&M. Med volang såklart!

kampsportslabbet-pt

Sedan bar det av till kontoret för redaktionsmöte om nya Metro Mode magasinet. Vi gick igenom alla sidor och kompletteringar som behöver göras.
vestiaire
Jag och Tessie, vår redaktionschef börjar alltid prata om allt som inte rör magasinet när vi ses. Tex hur mycket saker hon lyckats sälja på Vestiaire Collective  – och hur bra den sajten är.

semla

Sedan sprang jag och handlade lunch på Systrarna Voltaire och direkt efter lunchen kom ett Foodora bud och levererade dessa godbitar från Pepstop (samma ställe). En glutenfri och laktisfri semla gjort på mandelgrädde. Mums!
daniel eriksson

Efter lunchen hade jag ett möte med min buddy och säljchef på Metro Mode, Daniel i soffan på kontoret. Vi planerade några kommande kampanjer och samarbeten.
metro-mode-magasin

Sedan var jag tvungen att cykla hem och fortsätta jobba då en Com Hem snubbe ska komma hit och fixa vårt internet då det inte fungerat på två veckor.

Ska jobba undan lite innan det bär av till frisören vid 18.30 för att snabbpiffa håret. Sedan ska jag göra ett superkort pit-stopp på ett event. Innan det bär av hemåt igen.


2 kommentarer



2 kommentarer om “PT-pass, Nytt Metro Mode Magasin och Gluten- och Laktosfria Semlor!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej! Var kommer den persiska mattan på bild nr 3 ifrån? Älskar bloggen! Kramis

    Svara
  • Godmorgon Petra! Vill bara säga att jag tycker du är så himla GRYM och är en av mina största inspirationskällor! Du är så galet kreativ och lyckas få allt att se så himla fint ut. Vilken talang du är! Och er podd är så himla rolig. När jag är ute och går och lyssnar så skrattar jag rakt ut. Kram och ha en grym torsdag <3

    Svara