window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:57 | februari 20, 2017

Rött + Skinn

skinnrock
Skinnkappa Stand, Tröja Cubus, Byxor och Klackar Zara.

Så här såg jag ut för någon vecka sedan innan jag skulle iväg på ett event. Älskar de här klackarna från Zara, men de är så förbaskat svåra att gå i. Framförallt när man går toksnett som jag gör, då blir det extra svårt. Så de får mest stå i hyllan men den aftonen fick de följa med ut på festligheter.

Just nu sitter jag och försöker kolla ikapp Gilmore Girls. Det har ju kommit en ny säsong. Har ni sett den? Gah, är så peppad på att se den! Min lillasyster Millo kollade alltid på Gilmore Girls när vi var mindre. Hon var besatt. Jag såg aldrig klart de gamla avsnitten, så jag kämpar tappert med dem nu. Men jag kan bara kolla när Markus inte är med för han tycker att det är världens absolut jobbigaste program. Han tycker bara att de skriker, gapar och pratar alldeles för fort hela tiden. Jag försöker menande förklara att det är hela charmen.

rott


4 kommentarer



4 kommentarer om “Rött + Skinn”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Gilmore Girls är så himla härliga ju!! Älskar den serien så mycket att jag har sett den 3 gånger typ xD Dock så blev jag lite besviken på den nya säsongen, speciellt på slutet… men hoppas att du kommer att gilla den =) Vilket snygg outfit du har förresten <3<3

    Svara
  • Åh skorna! *emoji med hjärtögon*
    http://WWW.JOHANNAGRAHN.SE

    Svara
  • Jepp, kollar de sista, nya, avsnitten på Gilmore just nu. Gillade verkligen den serien fast det egentligen inte händer så mycket.
    Byxan är så fin på dig. Har en snarlik, men jag har svårt att få till den med överdelarna. Kan vara för att jag alltid måste klä ner den men platta klackar pga en ond Hallux.

    Svara
  • Ha ha, min sambo tycker precis likadant!
    Men för mig är det the all time serie någonsin! Min må bra serie ?

    Svara