Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy..

Shop my favorites

HOME

Ny matta på kontoret!

15:34 | januari 16, 2017

Layered

Just nu håller jag på och piffar på kontoret inför morgondagens inspelning. Jag fick låna två mattor från Layered för att se vilken färg som skulle passa bäst. Eftersom färgen i rummet är ganska mycket, blev det så mycket finare med den vita ryamattan.

Skulle så gärna vilja köpa nya skrivbord och stolar. Dessa tillhör NO18 och är inte superroliga. Men känns så onödigt att lägga massa pengar på det. Ni får se bättre bilder imorgon när det är färdigpiffat. Ska bygga likadana elementskydd hemma, tycker dessa är så snygga. Vårt hem ska nämligen plåtas till två hemma hos när jag kommer hem, så nu gäller det att styra upp det sista.
No18
Kontor-Petra-Tungården


8 kommentarer


8 kommentarer om “Ny matta på kontoret!”

  Du är såå himla fin!! Bästa du

  Svara

  Hej Petra! Hur bygger du egna elementskydd, jag tar gärna emot tips ?! Tack för en fin och inspirerande blogg!

  Svara

  Fantastiskt vad härlig bloggen blivit med mer vardagsbilder och när du skriver mer om dig själv. Inspirerande och roligt! Härligt att du tog feedbacken på helt rätt sätt, du är numera bloggen jag går in på först. Tack Petra och fortsätt vara dig själv!

  Svara

  Hej vi är två tjejer som bloggar om vår vardag, mode och massa annat skoj. Vi använder även vår blogg för att förmedla olika problem i samhället framför allt om feminism. Vi skulle bli otroligt glad om du läste. Kram fina du.

  Svara

  Hej! Måste bara instämma med Emmas kommentar, sedan du började mer vardagsinlägg har bloggen blivit så himla mysig att läsa. Personlig och inspirerande! Love it!

  Svara

  Guuud, känner mig så tråkig nu, men kommer inte den där mattan att bli jättesmutsig och fastnar inte ”luggen” i hjulen på stolarna?

  Svara

  Du får gär a dela med dig av hur du sk bygga dina elementskydd:)

  Svara

  YEY ! Petra guuuuuu vad bloggen blivit bättre sedan du började med mer vardagainlägg ! LOVE IT !

  Svara

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy".

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.

Powered By [email protected] Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies
Follow