Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:48 | januari 10, 2017

Ordning och Reda

Garderob

Nu jävlar är det dags att ta tag i mitt stök här hemma. Var sak måste få sin sak. Måste detoxa min garderob på allt ”skärp” som konstant åker ner på golvet hela tiden. Upp och ner, hänga upp, vika, dra ner, hänga upp, vika, dra ner.

Hall-Skohylla

En annan sak som står högt upp på priolistan är att vi måste införskaffa en skohylla. Eller någon form av skoförvaring. Vi har plats för skor i garderoben, men inte tillräckligt.

Sovrum

I sovrummet har vi ett litet dilemma.

Där den här väggen står hade jag egentligen tänkt bygga hyllor och måla in i samma färg. I hyllorna hade vi tänkt gömma bredband etc. Men nu har jag ångrat mig tror jag eller jag vet inte. Men nu sitter det alltså två eluttag mitt på väggen med en meters mellanrum. Kul.

Så nu måste jag bygga hyllorna eller hitta en enorm spegel som jag kan täcka uttagen med.

Eller vad tycker ni?

Sovrum-Dörr

Vi har beställt till en skjutdörr till sovrummet. Det blev verkligen sjukt bra. Men de målade aldrig in listen, så det blir ett helg projekt.


13 kommentarer13 kommentarer om “Ordning och Reda”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Petra! Jag behöver din hjälp! Jag har köpt ett grönt marmorbord med svart ram. Jag behöver hjälp med tips på mattor och soffor som passar till den.
  Din stil är ju to die for. Puuuss

  Svara
 • Hej fina Petra! En lösning med vägguttagen hade kunnat vara att sntingen måla dom i samma förg som väggen, eller att sätta upp en vägghylla precis nedanför uttagen och sätta upp tavlor på hyllan som täcker uttagen. Så gjorde jag i mitt gamla rum en gång. Ha det bäst!! <3

  Svara
 • I och med litet rum blir nog en stor enorm spegel absolut bäst! ?

  Svara
 • Petra!!! Drömmer mardrömmar om min lilla vitmålade, sterila, hyresrätt som jag förbrilt försöker göra till ett mysigt ”hem”. Har du något tips? Var ska jag börja? Har bland annat massor av fina tavlor men inte riktigt budget att låta rama in dem allihop hos någon som bygger ramarna. Och måtten i de butiker jag legat är samma standard-mått överallt vilket sällan passar. Hur gör du med vackra tavlor? Låter du bygga ramar till alla eller hur går du tillväga? Njut av att ha fått skapa ditt drömhem, goals! Stor kram!

  Svara
 • Jag brukar beställa ramar från BGA Fotobutik. Har de flesta storlekar! Och du kan ju alltid beställa då och då, eller beställa några och hänga upp andra bilder med washi-tejp. 🙂

  Svara
 • Bygg hyllorna!!

  Svara
 • När kommer podden tillbaka?? Saknar massor!!

  Svara
 • Podden är tillbaka 8:e februari ; ) Hurra!

  Svara
 • Hej Petra, kan du snälla svara på vart din ”babe” tshirt kommer ifrån? Sett att många frågat men du svarar aldrig…

  Svara
 • Hej! Svarade förut ; ) Den kommer från Na-Kd ; )

  Svara
 • Stoooor spegel!

  Svara
 • om rummet är litet borde det givetvis bli en spegel för att ge illusionen av ett större rum 🙂

  Svara
 • Älskar vardagsinläggen!!!! SÅ mycket mer rogivande att se en fellow stökig garderob för en gångs skull än alla andras ouppnåeliga perfektion till knäckebrödsmackor och sallader (jag lyckas inte ens välja en mogen avokado på sabis liksom #failday). Tack Petra, nu kan jag äntligen njuta av min kopp te <3

  Svara