Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:32 | januari 7, 2017

Tjejmiddag!

Self Portrait

Klänning Self Portrait, Skor Balenciaga, Örhängen H&M.

Idag har jag inte gjort många knop, den här dagen har gått så snabbt. Nu försöker jag samla kraft till att kasta mig in i duschen. Ikväll väntar nämligen en tjejmiddag på stan med några favoriter. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Känns som en tråkig mellanperiod just nu. Det är nästan för kallt för att ha klänning.

Längtar tills jag får inviga den här skönheten på riktigt. Just nu hänger kjoltyget bara där i garderoben med alla lappar kvar. Hade gärna haft den ikväll, men har inga strumpbyxor hemma.


2 kommentarer2 kommentarer om “Tjejmiddag!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Ville bara säga TACK så sjukt mycket för att du läste vår blogg!!

    Svara
  • Snälla håll käften.

    Svara