Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:37 | december 28, 2016

Nya gardiner!

Sovrum

Äntligen tittar solen fram dagligen. Gud, vad det gör mycket –som att hälla i sig naturens redbull. Dock är jag inget kameraproffs så omöjligt att fota i motljus, allt blir så mörkt.

Om någon månad ska det plåtas två hemma hos jobb här, så nu jäklar är det dags att göra klart det sista. Har lyckats få en kompis att köpa gardinerna, så nu ska vi beställa nya. Wihoo, hej då smurfrummet. Tycker färgen är superfin, men blir lite kaka på kaka i vårt rum. Vet inte hur jag resonerade när jag valde färg. Tänkte sammanställa en lista idag eller imorgon på allt som ska fixas, ska fota av allt så ni får följa med på mitt fix och trix.

Däremot så måste jag säga att jag verkligen älskar vår väggfärg i sovrummet. Den är mer som bilderna nedan. Nyansen är lugn, men ändå lite rolig.

Jensen-Säng-kopia
Sovrum-Rneoveringen-Jensen-980x1470


8 kommentarer8 kommentarer om “Nya gardiner!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kommer ihåg när du la upp bild på gamla köket och skrev att det skulle bli sovrum så tänkte jag ”det blir nog super!”, men nu när det är klart ser det så sjukt trångt ut! Kan man ens gå förbi sängen via kortsidan? Nåt du hade velat göra annorlunda i renoveringsplanerna? Kram

  Svara
 • Vart kommer överkastet ifrån?:)

  Svara
 • Måste bara säga att jag tycker din blogg blivit sååå mycket roligare att följa den senaste veckan, mer som den var förr när jag började följa dig! Sedan tycker jag att ni har en helt underbar lägenhet 🙂

  Svara
 • Den är fantastisk! Vilken färgkod är det?

  Svara
 • Tja,

  Vad är det för något uppe vid taket till höger?
  Ser ut som ett hål med en kamera i? Snuskigt.
  🙂

  Svara
 • Hej Petra! Håller på att välja gardiner hos My window nu men kan inte bestämma mig för material. Finns ju så sjukt mycket att välja på!! Vad har ni valt för material på era? Jag funderar på ett par lite tjockare i linne, linara heter dem tror jag. Eller sammet.. Vad tycker du är snyggast? Vill kunna dra för så vill inte ha för tunna så man ser igenom. Färgen blir vit i alla fall eller ljusbeige.

  Svara
 • Hej Petra. Tack för inspo. Skall ta efter ditt gardin tips. Jag lanar din bild 🙂 kram

  Svara
 • Älskar väggfärgen, vart är den ifrån och vilken färgkod har den? 🙂

  Svara