window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:00 | december 20, 2016

WOW!!!!!!!!!!!!!!!! WOW!!!! WOW!!!!!!

I det här inlägget förekommer reklam för Soft Goat. 

Soft-Goat-Petra-Tungården

I söndags fick vi ytterligare en påfyllning av mina plagg för Soft Goat – och nu är det nästan helt slutsålt igen! Finns några få storlekar kvar, några av byxorna är helt slut igen.

Alltså wow – kunde inte i min vildaste fantasi tro att kollektionen skulle säga så bra som den gjort. Försäljningen för de nya höstfärgerna är redan uppe i över 500 sålda plagg! Det är ju faktiskt helt bananas! Plaggen kostar ju en slant då det är cashmere, så trodde absolut inte att det skulle gå så bra som det gjort.

Jag är verkligen så stolt över den här kollektionen – och lever i plaggen själv. Jag hoppas att ni som köpt plaggen älskar dem lika mycket. Glöm inte att noppa av plaggen med en cashmerekamm som man kan köpa till från Soft Goat. Jag tycker nästan plaggen är som bäst när man tvättat dem första gången, så de blir helt fluffiga – och sedan noppar du av dem.

Wihoo, ikväll ska jag fira med något riktigt festligt! 

Burgundy-Soft-Goat


1 kommentarer



1 kommentarer om “WOW!!!!!!!!!!!!!!!! WOW!!!! WOW!!!!!!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jeg har ønsket meg et sett i burgunder røtt i julklapp!! Hoppas jeg fåååår 😀 Super snygt!

    Svara