window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:00 | december 15, 2016

MAKEOVER PÅ KONTORET

Petra Tungården Kontor

Minns ni hur vårt rum såg ut när vi flyttade in på NO18? Spana in det blogginlägget här! Rummet kändes mer som en grotta än ett kontor. Det hade suttit en metallvägg på ena kortsidan som gjorde att rummet kändes som en bunker.

No18
Limpan plåtade av kontoret för någon vecka sedan. Hon och Forni tror nämligen att det är klart, haha. Men det är det absolut inte. Har massa saker som jag fortfarande vill fixa och pilla med. Men japp det börjar iallafall arta sig. Och framför allt så orkar de inte med mig och mina små projekt längre. Hej, omständig människa!

Jag älskar verkligen färgen som vi valde till kontoret. Jag har blandat två nyanser från Alcro, så härlig turkosblånyans. Rummet är ganska mörkt i sig då fönstret inte är ut mot gatan utan in mot en galleria. Så vi får inte in något riktigt dagsljus – och då behövs det en glad färg.

Nummer18

Vi letade efter en liten soffa så länge – tillslut hittade vi den här som är perfekt i storlek. Haha, ni fattar att det är slagsmål om soffan varje dag. Helt klart bästa platsen på hela kontoret.

Egentligen är det här soffbordet på tok för stort för vårt lilla kontor. Men jag har liksom inte mage att göra mig av med det. Haha, vårt kontor får även agera hjärterum för mina käraste ägodelar. Vem vet om några år kanske vi skaffar ett större kontor där bordet kommer göra sig alldeles utmärkt.

Soffa-Confidentliving

Kontor-

En sak som vi måste få bukt med är ”sladd dilemmat”. FY FAN VAD JAG AVSKYR SLADDAR. Längtar tills det trådlösa samhället, haha. Tänker att jag ska ge mig på de där odågorna nästa vecka.

Confidentliving-Lampa

Fornis urgulliga kusin kom och satte upp vår taklampa! Den har varit så efterlängtat! Har känts som att klockan är mitt i natten fast den är elva på förmiddagen.

Kontor

Haha, som ni kan se är det en jäkla massa saker som inte längre får plats hemma hos oss som fått ett nytt hem på vårt kontor.

Confidentliving
Tycker den här vägglampan i art deco stil är så tjusig. Guldet gör sig väldigt bra till väggfärgen. Vi har fått låna en ryamatta av Layered för att prova om den passade på kontoret. Tycker den här färgen är så fin – men den och den blå väggfärgen blir lite för mycket tillsammans. Så jag tror att vi ska slå till på den vita ryamattan istället…

Bemz-Ikea-Fodral-Sammet-Karlstaf-980x599
Alltså denna som jag lånade in till min Bemz-plåtning. Ska försöka göra klart det sista i rummet nu under jul eller i början på januari. Så får ni nya uppdaterade bilder <3

___________

Haha, som sagt många av prylarna är mina gamla hemifrån men här kommer en liten inköpslista om ni är sugna på något:

Soffan kommer från Confident Living och finns här (klick!)
Taklampan kommer från Confident Living och finns här (klick!)
Vägglampan i mässing kommer från Confident Living och finns här (klick!)
Soffbordet budade jag hem från Ballroom Blitz (de har SÅ FINA SAKER!) spana in deras insta här (klick!)
Den rosa (underbara!) mattan kommer från Layered
Hyllan kommer från Resize Design
Lightboxen kommer från BXXLGHT och finns här (klick!)


7 kommentarer



7 kommentarer om “MAKEOVER PÅ KONTORET”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Lampan bakom soffan vill jag jättegärna veta var den är ifrån ?? ???

    Svara
  • Det heter omständlig! Inte omständig 🙂

    Svara
  • Säg att du skojar?! Ledsen att behöva säga det men du har fel hahaha OmständLig?! Hahaha

    Svara
  • Anna har faktiskt rätt. Sorry ”anonym”

    Svara
  • Superfint!
    Visa gärna hur du gömmer sladdarna sen?

    Svara
  • Hej Petra,

    ska precis måla om min matsal och skulle gärna vilja ha väggfärgskoden, för jag ketar efter något liknande 🙂
    jättesnyggt kontor!

    /Philippa

    Svara
  • Snälla, sluta skriva ”Haha” överallt i texterna. Sjukt störande att läsa!! Det passar inte ens in på de ställen du använder det på (eller åtminstone förmedlar du inte en humoristisk ton genom ditt ”haha”, om det nu var tanken).

    Svara