window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:11 | december 15, 2016

Hemmamys!

Tjejmiddag

Igår var några tjejkompisar över på en spontan tjejmiddag. Satan vad trevligt det var. Älskar när det nästan bubblar i en för att man har så mycket som man vill säga. Vi pratade ganska mycket om män. Eller typ bara om relationer och män, haha. Nästan hela bunten är singlar – så kul att höra om alla galna oklara ragg. Singlar har helt enkelt jävligt mycket smarrigare skvaller, haha.

Foodora
Vet på riktigt inte vad jag gjorde innan Foodora eller Mathem för den delen. Eller okej alla tjänster där man får levererat fram till dörren. Vi beställde till och med vår julgran online – sjukt smart!

Älskar att beställa mat från Beirut Café för då blir det som en liten hemmabuffé och det finns alltid något som alla gillar både vegetarianer, köttomaner och kinkiga jävlar. Alltså jag älskar libanesisk mat. Är ett riktigt sås-freak och halva buffén består ju bara av massa härliga röror – livet. Måste ta så satans lång tid att slänga ihop en libanesisk middag hemma själv. Så många olika komponenter, haha.

Petra Tungården Lägenhet

Imorse var det dags för nästa gäng att gästa. Vi skulle nämligen ha redaktionsmöte hemma hos mig för Metro Mode magasinet. Haha, våra möten tar alltid väldigt lång tid då vi måste avhandla allt mellan himmel och jord först. Som till exempel:

”Vilken serie är bäst på Netflix just nu” till ”Vilken land har mest överviktiga invånare” till ”Världens bästa hårfön” eller ”Vilken matkasse är egentligen överlägset bäst” till ”Kicki Danielsson Emojis”….

Robin-Weihager

….till: ”Hur lik är Robin, min bästa kompis Mathildas man, Jax i Sons of Anarchy”.

Okej, helt ärligt! Hur lika är de egentligen? Helt sjukt! På hans svensexa skämtade de såklart om hans dubbelgångare, så hela svensexan fick han vara utklädd till Jax. Och även ta poserande bilder i en fotostudio som Jax.

Ändå helt rimliga samtalsämnen att avverka på ett redaktionsmöte. Vår konstellation är magisk. Önskar att jag hade möte med den här kvartetten oftare.

Petra Tungården Lägenhet


8 kommentarer



8 kommentarer om “Hemmamys!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vilket magiskt place ni har. Älskar taket!

    Du glömde det viktigaste. Vilket ÄR bästa TV-serien. Behöver julledighetstips. 🙂

    Svara
  • Haha, Staffan tipsade om The Affair på Netflix! Den ska tydligen vara magisk ; )

    Svara
  • The affair är grym (säsong 3 pågår och jah tycker sådär hittills).

    Ann Söderlund berättade i lillelördag att hon pch Mathias sett halva första säsongen, fått kass stämning och lovat sig själva att aldrig fortsätta se den. Hahaha

    Svara
  • Säljer By Malene Birgers utsvängda skinnbyxor för inga pengar alls! Nypris ar 7600 och säljer dem för 1999!
    *
    Det är samma byxa som Petra haft på flera bilder! 🙂
    *
    Byxan är aldrig använd och helt i nyskick med lappar kvar! Storlek 34 (Men strechig!)
    *
    http://www.tradera.com/item/163101/271313452/nya-akta-skinnbyxor-av-by-malene-birger-nypris-7600kr-utsvangda-ombloggade

    Svara
  • Hej Petra!

    Jag är i full gång att renovera min lägenhet, och vill gärna sätta in marmor som bänkskiva i köket. Hur skulle du säga att den håller sig? Hört många skräck historier om att den blir ful snabbt men jag vill SÅ gärna ha det för det är fint.

    Vad är din uppfattning?

    Tacksam för svar! 🙂

    Svara
  • Tips till tjejmiddagar m.m. Boka avklädd servitör/uppassare.

    ERBJUDANDE: P.g.a. en inställd bokning i Sthlm kan underhållning erbjudas 1-2 timmar ikväll (16 december) för endast 500 kr (+ resa om långt från centrala Sthlm).

    MVH
    Slaven Tommy
    http://slaventommy.blogspot.com

    Svara
  • P.S: Adress för bokning är [email protected]

    P.S 2: Erbjudandet om extrapris gäller endast ikväll, fredagen den 16 dec…

    Svara
  • Yes, de tu är verkligen lika!

    Svara