window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:21 | december 5, 2016

Last Hours

H&M

Imorgon bitti eller snarare om fem timmar bär det av hemåt mot Sverige igen. En 24-timmars flight står på schemat. Vilken magisk resa det har varit så glad och tacksam för att jag fått vara en del av den. Men det ska bli så skönt att komma hem till Markus och vår lägenhet. Och vara i rätt tidszon. Så jobbigt med 11 timmars tidsskillnad.

Ville bara kika in och säga hej en snabbis. Har förprogrammerat några inlägg till er under resan.

<3

Hawaii-


6 kommentarer



6 kommentarer om “Last Hours”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Var har du köpt din klänning + skorna???!!! Sjukt fina!

    Svara
  • Hej alla Petras följare! 😀

    Jag vill bara säga att om någon gillade de utsvängda SKINNBYXORNA hon hade på sig från By Malene Birger för ett tag sedan, så säljer jag ett par exakt likadana, alternativt BYTER de mot en annan färg!

    De finns i svart och blått, och egentligen vill jag ha de svarta utsvängda, men de blåa går också bra! (Min pojkvän köpte de bruna till mig i födelsedagspresent, men passade tyvärr inte alls i färgen, och han köpte de tråkigt nog för långt innan födelsedagen för att bytesrätten fortfarande skulle gälla när jag fick dem!)

    Länk till inlägget där ni ser byxorna!

    http://petra.metromode.se/2016/03/23/wakakuu/#comments

    Byxorna kostar 7600 på By Malene Birgers hemsida och jag säljer dem för 7000, alternativt så vill jag byta dem till ett par svarta eller blåa, och då kan jag bjuppa på 500 kr för bytet!

    Hoppas att Petra låter mig publicera detta nu, då jag inte riktigt vet vart jag ska vända mig annars! Känns ju som att marknaden finns här, typ! 🙂 Hör av er på mail om ni är intresserade: [email protected]

    De är verkligen supersköna och asfina, men tyvärr en väldigt dålig färg på mig! 🙁 Färgen ser exakt ut som på Petras bilder! Självklart är de oanvända (endast testade) och med lappen kvar!

    Hör av er! 🙂
    Katariina

    Svara
  • Oj, skrev fel!!! Menade att jag SÄLJER dem för 5000 och BYTER mot byxa plus ger 500 kr till den som vill byta! 🙂

    [email protected]

    Svara
  • Hm, vet inte om jag råkade posta fel, men skrev iaf att jag SÄLJER en exakt likadan utsvängd skinnbyxa från By Malene Birger som Petra har! De i den bruna färgen! Vill antingen sälja de för 5000 kr (Nypris 7600!) eller byta mot samma byxa i SVART eller BLÅ (helst svart), och ger då 500 kr för bytet! 🙂

    Byxan är oanvänd (endast testad) med lappen kvar!

    Hör av er på [email protected] om det är av intresse!

    Svara
  • Brukar inte kommentera här men har läst din blogg i något år nu. Jävlar vilken kvinna du är! Du är en av mina förebilder! 🙂

    Svara
  • Var är klänningen från? Så snygg 🙂

    Svara