window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:38 | december 1, 2016

Vinteruniform

Skinn-Stickat-

Innehåller ad-links: Stickad Polo NA-KD, Kjol Rika, Väska Mulberry, Skor NA-KD, Halsband Blue Billie, Mobilskal The Case Factory. 

Jag älskar när man bara kan gå i en stickad polo – utan jacka. Det var ju några riktigt varma dagar precis innan vi drog som tillätt en att lämna ytterplagget hemma.

Lånade även Snarros nya dyrgrip från Mulberry häromdagen.Wow, hur fin är den här väskan? Den finns i burgundyrött också. Jag behöver verkligen en väska man kan hänga på axeln. Är så trött på att släpa runt på en tegelsten dinglandes på armen. Har nästan alltid med mig dator och kamera, båda i tyngsta viktklassen och en jävla massa onödigt skit, haha så mina väskor väger en hel del.

En annan nyfunnen förälskelse är webshopen NA-KD. Har aldrig beställt från dem tidigare, men beställde hem en jädrans massa plagg innan vi åkte – de har verkligen så mycket fina prisvärda plagg.


Mulberry-

Polotröja-
Detaljbild

Nakd-Stickad-Tröja


2 kommentarer



2 kommentarer om “Vinteruniform”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här