window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:42 | november 29, 2016

The perfect black piece!

Byxdress

Innehåller ad-links: Byxdress NA-KD, Örhängen Mango, Skor Gucci och Väska Gucci 

Jag tycker det är så fint med en byxdress. Det kan ofta vara lite coolare än en klänning, men minst lika dressat. Är du kurvig är en byxdress med halterneck det ultimata plagget för att balansera upp dina höfter och ge mer strålkastarljus åt dina axlar. Det skapar en fin balans och en timglas siluett som hette duga.

Idag har vi varit ute på utflykt hela dagen. Ska bomba er med bilder i eftermiddag!

Nakd

Svart-Byxdress


8 kommentarer



8 kommentarer om “The perfect black piece!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Älskar att ha byxdress, tycker att det är så mycket bekvämare än klänning många gånger! x
    http://josefinmolander.com

    Svara
  • SNYGG! Galet snygga axlar har du! KRAM

    Svara
  • Hej!!
    Vill bara säga tack så himla mycket för att du var inne och tittade på vår blogg, Vi känner oss verkligen sjukt hedrade, tack tack!!

    Svara
  • Sluta spamma!

    Svara
  • Eftersom vi är flera, tror jag, som läser många olika bloggar ser vi ju alla dina kommentarer 😉 Sjukt grymt om du fått flera toppbloggare att läsa och kommentera!

    Svara
  • Men gud vad snygg du är!! Vilken str. har du på byxdressen? 🙂 SÅ fin ju!

    Svara
  • Hej Petra!
    Så snygg byxdress! Är nästan lite besatt av byxdresser. Jag har en fråga till dig, om du hinner svara 🙂 Det är så att jag ska gifta mig nästa sommar och älskar brudklänningar, ska prova på fredag, men har så sällan klänning själv då jag har svårt att hitta något att trivas i. Vilken modell tycker du att jag ska satsa på? Jag är kurvig, skulle säga att du och jag faktiskt har ganska lika kroppar när det kommer till formen. Jag funderar på något ganska figurnära, off-shouldermodell (gillar mina axlar). Vill inte visa hela armarna heller. Vad tror du om det? Såklart vill jag vara mitt snyggaste jag någonsin den dagen! Tacksam för svar, är vilse i brudklänningsdjungeln haha.
    Ha det gott!
    Kram!

    Svara
  • Hej Petra! Wawahoo vad snyggt! Här kommer en poddrelaterad fråga! Jag har en nära vän som har problem med att komma över en kille. De hörs inte så ofta men båda är kära i varandra och han ska hälsa på henne över helgen(Han bor i Norge, där de träffades för ett år sen). De är inte tillsammans längre, och var aldrig ett riktigt par då han inte ville gå ut med deras förhållande. Min vän träffar killar ofta och är en flitig flörtade, men hon behöver inte bli tillsammans med någon. Då hon var ihop med en kille i flera år under halva sin uppväxt. Att vara singel är bra för henne, det tycker hon med. Men vad ska jag som kompis ge för råd till henne för att hon ska komma över honom och den hjärtesorg hon känner, utan att gå och bli kär i någon/hoppa in i ett nytt förhållande? Älskar bloggen och er podd! Kramar från någon som vill vara en bra kompis!

    Svara