window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:58 | november 15, 2016

Smak av omtanke!

I det här inlägget förekommer reklam för Friggs. 

Friggs-Kanel-och-Äpple

När jag var liten var jag teberoende. Jag kunde dricka flera liter te om dagen. Mina föräldrar trodde nog att det var något fel på mig. Det tog ganska lång tid innan jag började dricka kaffe. Idag baljar jag i mig betydligt mycket mer kaffe.

Men så fort det blir höst och vinter så föredrar jag te på eftermiddagarna och kvällarna. Te känns på något sätt mer värmande och hälsosammare. Friggs teer är ekologiska med råvaror som är valda med omsorg från naturen.

Jag gillar att de verkligen smakar det de står att de ska smaka på förpackningarna. Det smakar på riktigt, inte konstgjort som många andra tesorter gör.

Omtanke

Jag är besatt av kryddiga teer och har fallit pladask för deras kryddig chai och äpple kanel. De är så goda till lussebullar! Haha, jag och Mathilda provade nämligen den ljuvliga kombon igår.

Smaker

Jag tycker att citrus teer är extra gott på morgonen. Det känns bra att starta dagen med en ingefära och citrongräs. Ett tips är att kasta i en citronskiva och riva i lite ingefära tillsammans med agave sirap. Det är sjukt gott – och känns dessutom nyttigt som tusan!

Vill ni spana in alla smaker kan ni göra det på Friggs hemsida – klicka här!


3 kommentarer



3 kommentarer om “Smak av omtanke!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • hahah, wtf. Te reklam? Te i all ära men…. 😀

    Svara
  • Älskar deras te!
    köpt hem sen du visade från ert event! Helt klart de nya valet när jag köper te!

    Svara
  • Åh snälla var kommer Mathildas tröja ifrån? Har letat som en tok efter en sån! Så fin!

    Svara