window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:10 | november 10, 2016

Så bygger du ett fint stilleben – Missa inte att ta Metro imorgon!

Linn-Eklund

Att få till ett stilleben är minst sagt en konst – ofta blir det inte riktigt som man tänkt sig. Imorgon dagens Metro tipsar jag om några enkla knep som garanterat underlättar skapandet.

Ett stilleben går att skapa av nästintill vad som helst. Och det är ofta de små arrangemangen som skapar den där personliga- och hemtrevliga känslan.

Utgå från motsatsförhållanden. Skapa dynamik genom att välja saker i olika höjd. Undvik saker med samma nivå, det blir ofta platt och tråkigt. Blanda gammalt och nytt, runt och kantigt och högt och lågt. Och håll stillebenet tight – sprid inte ut sakerna för mycket.

Stilleben-Metro-home
Det här slängde jag ihop på några minuter härom dagen – och det behöver definitivt mycket mer kärlek. Men det är det som jag tycker är så kul med stilleben att det blir som en hobby som man kan pilla med i all oändlighet. Älskar att hemmet är levande och under ständig förnyelse.

Så-bygger-du-ett-Stilleben-

Behöver du mer stilleben inspiration? Spana in Pinterest!!


11 kommentarer



11 kommentarer om “Så bygger du ett fint stilleben – Missa inte att ta Metro imorgon!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här