window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:41 | november 10, 2016

Kläder efter väder!

Silver

Kappa Gina Tricot (slutsåld online, men finns i butik), Polo Gina Tricot (ad-link), Väska Chanel, Skor Balenciaga, Byxor Cubus.

Jag tycker verkligen att det är så svårt att klä sig snyggt den här tiden på året. Jag älskar hösten, men nu börjar det bli för kallt. Det enda jag vill är att glida ner i ett par uggs och en dunjacka. Inte lätt att driva en modeblogg i Sverige under vinterhalvåret, haha. Idag har jag halkat runt i mina silverpjucks som en riktigt jubelidiot, haha.

Lager på lager i all ära. Men jag blir så lätt varm och får panik när jag har fyra lager kläder på mig. Har så svårt när plaggen korvar sig och är obekväma, blir lite som ett barn som bara vill kasta av mig allt i protest. Och när man är kurvig blir lätt slutresultatet att man ser större ut än vad man är.

Ett bra stylingtips under vintern är ju att satsa på roliga accessoarer som sticker ut, när själva basplaggen kanske inte alltid är de roligaste.

Rutigt-Gina-Tricot

Jag tycker verkligen Gina Tricots nya festkollektion (ad-link) är så fin. Om ni vill investera i ett plagg som blingar till. Finns en superfin bomberjacka i samma mönster som min polo som är tiopoäng.

Petra-Tungården-Vinter


6 kommentarer



6 kommentarer om “Kläder efter väder!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här