window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:00 | november 4, 2016

Utvärdering Yves Rocher

I det här inlägget förekommer reklam för Yves Rocher.

Yves-Rocher

Nu har jag under fyra veckors tid provat Yves Rochers produkter som jag noggrant fick utvalda efter just min hudtyp. Jag fick Elixir 7.9 serien utvald till mig. En serie som ser till att öka produktionen av kollagen och som ger mycket fukt, utan att bli för fet. Jag fick veta att det var extra viktigt för mig att ge huden ordentligt med fukt. Då jag dessvärre har tendenser till att få grövre linjer/rynkor när jag blir äldre (oh no!).

yves-rocher

Haha, så nu har jag sedan den analysen smörjt in mig som en galning. Jag har ibland en tendens att överdriva saker för att jag tror att resultatet ska bli dubbelt så bra – som att jag i början applicerade dubbelt så mycket kräm. Så är det inte, haha. Vilket jag också upptäckte då jag vakande upp glansig som ett smörpaket, då huden inte kunde ta upp all fukt och näring. Men när jag fick till krämmängden så sjönk den in utan problem.

Jag måste faktiskt säga att trots att det bara gått fyra veckor så märker jag verkligen skillnad. Min hy tenderar inte ens till att vara torr någonstans. Annars brukar jag ganska ofta flagna på både näsan och vid hårfästet oavsett årstid. Nu är jag mjuk och len som en babyrumpa. Och jag känner verkligen att hyn är mycket mer återfuktad än den var tidigare. Och att den här serien passar min hud väldigt bra, huden känns verkligen välmående.

yves-rocher-

Jag har använt serumet både morgon och kväll innan dag– respektive nattkrämen.

En annan nyfunnen vän är deras ögonkräm. Isabelle sa att det var extra viktigt att jag smörjde in huden kring ögonen med ögonkräm, då huden är extra känslig där. Och jag hade tendens till rynkor just kring det området. Jag fick en produkt från en annan serie, Sensitive Végétal – som återfuktar ännu mer och hjälper mot känslig hy. Då jag ofta kan bli röd runt ögonen av fel produkter.

Det är verkligen så viktigt att använda rätt produkter för just DIN hy.Var noga när det kommer till val av produkter.

Ta hjälp av en expert.

Yves Rocher erbjuder alla sina kunder kostnadsfri hudanalys från Monoderm (som jag fick prova). På bara några minuter får du en skräddarsydd rekommendation för just dig. Mätenheten läser av hudens elasticitet, fukt, struktur, pigmentering, talg och lyster.


8 kommentarer



8 kommentarer om “Utvärdering Yves Rocher”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här