window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:10 | oktober 31, 2016

Halloween Makeup

Makeup-Scull

I förr går var dagen äntligen kommen – HALLOWEEN! Jag hade ju taggat som tusan för den här kvällen. Jag gick ju loco inne i maskeradbutiken. Men sedan när jag väl skulle sminka mig så fick jag en allergisk chock av det vita sminket. Det kliade som fan och det fäste liksom inte, såg ut som jag hade filmjölk i ansiktet, haha.

Så jag fick tänka om i sista sekund. Men det blev ju ganska bra ändå. Haha, typ glammigt skelett med blommor i håret.

Scull
Makeup

Dead

Haha, jag lovar – nu är selfiefesten över. Måste ändå säga att jag blev väldigt nöjd, haha om ni budskapet undgick er efter mina fyra egocentriska close ups.

Spetsklänning-
Hade köpt en skelettdräkt som jag egentligen skulle haft. Men det blev för pajigt till. För maskeradigt, haha.

Halloween
Hur kul att jag iallafall lyckades tvinga på maskeradhataren Forni ett par öron!

Forni-

När vi hade piffat klart oss gick vi ner till vårt hotells resturang Matador. Det är så mysigt på vårt hotell Edition. Restaurangen var också grym. Vi var rätt mätta från vår bestanta pastalunch. Så det fick bli några smårätter.

Calamari
Fried Calamari med karamelliserad rödlök. Alltså hundratio poäng supergott.

Dinner-Matador
Haha, helt normalt att sitta på middag med den makeupen.

Michaela-Forni-Petra-Tungården
Haha, posera mera. Sedan var det dags att röra på fläsket och bege oss till nattklubben Rockwell.

Fest
Där det var brakfest! Sjukt bra klubb! Inte för stor lokal och spelade bara hiphop och rnb.

Maskerad
Så här utklädda var typ ALLA. Så kul att bara stå och spana in alla outfits.


8 kommentarer



8 kommentarer om “Halloween Makeup”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Varifrån är din klänning? Så fin!!

    Svara
  • Hur tänker du angående cultural appropriation? Det har diskuterats rätt mycket i medierna i år just ang. din utklädnad att det är respektlöst och en helig kultur med mera. Såg att ett flertal kommenterat på ditt föregående inlägg ang. detta.

    Jag hoppas inte att du skriver att du inte var medveten om detta etc. (lätt att googla). Skulle gärna vilja höra din tankar om hur du resonerar kring din utklädnad (även om du inte resonerade alls, tycker att det är okej att klä ut sig så etc etc, bara hur du tycker utan någon annans åsikt)

    Maila mig gärna annars!

    Kramar

    Svara
  • Hej Antonia! Kan du inte förklara hur du själv tänker kring detta med CA? Det blir lätt nedlåtande när man bara dömer någon annan utan att försöka förklara var man själv står och varför. Själv tycker jag denna fråga är komplex och inte så enkel att ta ställning i. Dessutom känns det som att väldigt många som pratar om detta är vit medel/överklass vilket jag tycker är konstigt. Generellt tycker jag det är bara positivt att uppleva andra kulturer och låna sådant man gillar. Jag menar hade vi inte lånat från andra kulturer hade sverige inte varit så kul idag… många saker som idag upplevs som ”svenska” kommer ju från andra länder och kulturer. Men kan på visst sätt förstå att det ibland kan vara problematiskt när priviligerade grupper gör om/tar äver en diskriminerad grupps kultursymboler. Men utveckla gärna hur du ser på saken så kanske jag är beredd att ändra mig lite.

    Svara
  • https://www.bustle.com/articles/119945-5-trends-that-are-actually-just-cultural-appropriation
    Här kan du tex läsa. I stort handlar det om attribut som i ursprungskulturen representerar något speciellt/används i specifika religösa sammanhang/symboliserar något heligt etc som man då, om man ej tillhör kulturen, inte ska klä ut sig i till tex halloween då det är respektlöst mot ursprungskulturen. Även om man gör det ”för att visa uppskattning mot ursprungskulturen” så eftersom du ej är en del av kulturen (samt ofta ej är införstådd i innebörden av ex bindis/fjädrar i håret etc) så ska man ej klä ut sig i det ”för att det är kul”

    Svara
  • Gott med bläckfisk!!!

    Svara
  • Skit snyggt ju! Var i Miami under halloween förra året och de är en sån jäkla skillnad att fira där än här i Sverige..
    Njuuuut
    http://nouw.com/johannafilippaa

    Svara
  • Vart är din klänning från Petra?? Kram

    Svara
  • Tycker det blev skitsnyggt!!

    Svara