Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:32 | oktober 26, 2016

Frost Yourself

Örhänge-by-malene-birger-

Örhängen By Malene Birger (ad-link).

Jag har blivit som besatt av smycken. Senaste tillskottet är de här skimrande godbitarna från By Malene Birger som lyfter vilken outfit som helst. Vi fick en försmak av trenden redan i våras och nu i höst ser vi iögonfallande örhängen precis överallt. Trenden är garanterat här för att stanna – våren 2017 riktas allt strålkastarljus mot ovannämnda attribut.

Skulle ju posta en bild på Linns minimakeover – men har såklart lyckats byta minneskort i kameran. Så de bilderna ligger hemma i en låda i lägenheten dessvärre. 


10 kommentarer10 kommentarer om “Frost Yourself”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gud vilka fina örhängen!

  http://WWW.JOHANNAGRAHN.SE

  Svara
 • Åh, lova visa sen när du kommer hem, längtar med spänning att få se fina Linn (hon beskrev det så fabulöst i podden) 🙂 Ha en underbar resa.

  Svara
 • Vart är den underbara toppen ifrån??

  Svara
 • Snyggt !!

  Svara
 • Vem har gjort dina läppar? Stina Auer? Assnygga!

  Svara
 • Haha, klockren rubrik!

  Svara
 • Alltså jaaaaa på dagens poddavsnitt!! Har haft rå ångest hela veckan över att jag lyckades bli så full att jag har minnesluckor (och vaknade fullt påklädd på sängen…) från helgen. Inte hänt på många år och ska definitivt aldrig få hända igen! Tack för orden Linn sa också i stil med om man har varit psykiskt instabil en tid och kombinerar det med för mycket alkohol, är det som att släppa lös någon som inte borde släppas lös, yes agree… Men nu har min ångest släppt och jag känner mig mer peppad än någonsin på att ta hand om mig själv! Tacktacktack till er ?❤️ /Trogen lyssnare

  Svara
 • En trend när det gäller smycken är också det personliga. Jag jobbar som guldsmed och tillverkar beställning utifrån kundens önskemål och allt fler söker efter något unikt!

  Svara
 • Hej Petra! Lyssnade på några av de senaste poddarna som jag tydligen missat. Måste bara säga hur charmig, mysig och framför allt roligt du verkar!! Så mycket galenskap och du bjuder verkligen på dig själv och visar att du är mänsklig. Fortsätt så!!! :)) ps! Hade uppskattat fler inlägg om skönhet.. Hehe

  Svara
 • SÅ snygga örhängen<3

  Svara