Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:43 | oktober 13, 2016

Sekelskiftsdröm – Om jag hade 19 miljoner…

Drömlägenhet

Okej, kan vi börja denna torsdag med att prata om den här lägenheten som jag just snubblade över på Hemnet? Jag är ju en hemnet knarkare av rang. Hade jag haft 23 miljoner hade jag slagit till utan att blinka, haha. Den går ut för 19, men den kan nog behöva en hel del renoveringskärlek. Den är helt fantastisk. Sagolik.

Vill ni se alla bilder? Klicka här! 

Stuckatur
Minns ni lägenheten i sista Sex and the city filmen? Får samma känsla av denna. Åh, dra mig baklänges!

Vardagsrum-Kakelugn
Så fint med dubbeldörrar och bröstpanelen… Mmm…

sex and the city apartment
Här är den! Minns ni?

sex and the city apartment
sex and the city apartment

Här kan man bo och så, haha. Så satans fin!


4 kommentarer4 kommentarer om “Sekelskiftsdröm – Om jag hade 19 miljoner…”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kollade på den och tänkte ”var är köket” och ”varför är badrummen så små” men kom sen på att de som bodde där när lägenheten byggdes lagade nog inte mat, tycker mig skymta något som liknar ett pentry så, haha. Kom upp en annons från Nordea ”denna bostad skulle kosta dig 53 000kr i månaden”..
  Får nog drömma vidare om den 🙂

  Svara
 • Haha, men vadå 53 000? Det är väl inget haha ; ) Som hittat ju! Drömma kan man!

  Svara
 • Asså det här i så tröttsamt. Du hetsar och man blir så stressad av att läsa din blogg. Du har precis köpt din miljonte bostad. Den e inte ens klar. Lugna ner dig och finn ro. Befinn dig i nuet och var nöjd. Sluta hetsa. (Nej inte avundsjuk. Är rik framgångsrik ung vacker osvosv)

  Aldrig mer läsa din blogg faktiskt

  Svara
 • Är du inte lite orättvis nu? Petra säger ju rätt tydligt att detta är en DRÖM, något hon inte kan köpa hur mycket hon än skulle vilja. Jag ÄLSKAR att kika på hemnet och gärna drömma om bostäder jag inte har råd med, för jag tycker det är kul och inspirerande att kolla på. Tror det är samma sak för Petra. Det handlar inte om att man inte är nöjd med sitt nuvarande boende eller att man inte har funnit ro i det man har.

  Svara