Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:13 | oktober 9, 2016

Kommer den här hårtorken förändra mitt liv?

dyson-supersonic

Den här hårfönen från Dyson började det suras om på utländska bloggar (b la Harper and Harley) redan för någon månad sedan. Och sedan dess har jag velat lägga vantarna på den så kallade mirakelmaskinen. Den här lilla mackapären sägs nämligen ha superkrafter och ska revolutionera hårtorkandet. Den ska dessutom vara skonsam för håret!!! Och vara betydligt tystare än andra hårföner! OMG!

Bland det tråkigaste jag vet, förutom att vara sjuk – måste nog vara att föna håret. Jag måste nämligen föna mitt hår, annars ser det ut som ett risbarr. Varje gång jag fönar håret tänker jag på vad jag hade kunnat göra av all den dyrbara tiden.

Underbara Frida Fahrman hade ett lanseringsevent med Dyson i förra veckan som jag missade då min plåtning för Soft Goat drog över tiden. Men jag hade ändå redan hunnit beställa den. DOCK HAR JAG VARIT SJUK SEDAN MARKUS HÄMTADE DEN TILL MIG och inte orkat tvätta håret.

Men om allt ovan stämmer kommer ni bli de första som får reda på det och jag kommer typ skriva ett takbrev till Dyson, haha. Men som sagt – har inte testat den än. Den kostar ju en rejäl slant, men om den är så bra som alla säger så är det ta mig tusan en livsinvestering.

Dyson


14 kommentarer14 kommentarer om “Kommer den här hårtorken förändra mitt liv?”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • 699 dollar… som hittat.

  Svara
 • Ja, eller 3999 kr om du hellre vill köpa den i Sverige och slippa riskera tull.

  Svara
 • Skrev ju att det var en Rolls Royce! Time is money! Tänk om du sparar 20 minuter varje gång du fönar håret. Då kan man ju nästan säga att du ”gör” pengar när du köper den.

  Svara
 • Du behöver inte ta folks kommentarer som kritik. Det är vad du gör det till Petra.

  Svara
 • Tråkigt att vara sjuk så länge. Hoppas du känner dig bättre snart!

  Kika gärna in på poddkollen.se där jag varje dag tipsar om olika poddavsnitt – eller följ poddkollen på insta 🙂

  Svara
 • Ett helt inlägg om en fön du inte hunnit testa? ? Detta inlägg gav verkligen ingenting, varför inte bara vänta med att blogga om detta tills du hunnit testa fönen och faktiskt har en åsikt?

  Svara
 • Jag var bara nyfiken på om någon hade testat den. Känns som jag köpt en ny bil utan att kunna provåka den. Ledsen att inlägget inte föll dig i smaken : ) Ska tänkta på det ; )

  Svara
 • Kan ni inte prata mer om att gå på date i podden? Typ allt från tips för första daten till andra Tinder-stories! Vore kul att höra din och Markus väg från första kontakt till förhållande!

  Svara
 • För har man deadline på ett betalt inlägg så har man..? 😉

  Svara
 • Jag skulle aldrig lägga upp ett samarbete utan att märka ut det som samarbete. Så nej det är inget betalt inlägg : )

  Svara
 • Hört mycket om denna hårtork, ska bli spännande att höra din åsikt! x
  http://josefinmolander.com/

  Svara
 • Jag tror det 🙂

  Svara
 • gud va spännande !
  Det måste vara otroligt roligt att få chansen att testa massa nya grejer som kommer ut på marknaden

  Svara
 • den ser så cool ut, haha

  Kram<3
  http://camillaesi.se

  Svara