window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:17 | oktober 8, 2016

On my mind!

Inspiration

De här senaste dagarna, tack vare min ihärdiga förkylning, när jag knappt lämnat lägenheten har mycket tid spenderats på Pinterest. Något som man aldrig har tid med annars. Här är några av mina favoritpins.

Idag har jag sysselsatt mig med att prata i telefon, kolla på gamla kärlekskomedier: ”How to lose a guy in ten days”, ”Snygg, Sexig och Singel”. Haha, nivån är på topp här hemma. Fortfarande förkyld som ett as. Börjar typ vänja mig vid att vara hemma nu. Det är lite som när man åkte ut till landet när man var liten. De två första dagarna var man superstressad över att vara där ute och sedan vänjer man sig.

Markus har varit borta hela dagen med massa killkompisar och ska iväg med samma gäng ikväll igen på någon middag. Så jag tänkte beställa indiskt och kolla på någon riktigt bra film. Det här kanske är bra för mig – superterapi att vara själv så här mycket.


Inspiration-Hösten-2017

Inspiration-Hösten


12 kommentarer



12 kommentarer om “On my mind!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Grym inspo-board! Ligger också hemma i förkylning, krya på dig! <3
    http://josefinmolander.com

    Svara
  • Krya krya!!!

    Svara
  • Sällar mig till dem som ligger nerbäddad med förkylning och hostan från helvetet… Kan tipsa om filmen ”The Intern” med Anne Hathaway och Robert DeNiro som finns på Netflix. Supermysig feelgoodfilm!
    Krya på dig!

    Svara
  • Hoppas du känner dig bättre snart! Har bästa filmtipset, me before you (livet efter dig) om du inte redan sett den så måste du göra det 🙂 Älskar förresten din och Linns pod, ni är så härliga, mår alltid bra när jag lyssnar!

    Svara
  • Kan du ikke være litt mer åpen om dine forandringer i ansikt/kropp.. Alle vi lesere kan se at du har forandret deg til det ekstreme de siste årene, så du kan likes godt skrive om det:) ville jeg syntes vært interessant. Ikke vær som the kardashians og lat som ingenting

    Svara
  • Jaa snälla! Undrar också! Tycker du är så vacker! Jag och min pojkvän har suttit och spekulerat i vad du kan tänkas ha gjort! Jag vill nämligen också fixa några grejer, och du har fått så fint resultat, hade gärna fått lite info, speciellt om vem du opererat dig hos! Tack på förhand!

    Svara
  • Hej!

    Haha, jag har inte gjort någon Kardashian operation. Det enda jag gjort är att lagt lite filler i läpparna och gått ner en massa i vikt. Rasade i vikt när jag slutade med hormoner och p-piller. Det var som att hela mitt ansikte var en vätskefylld jävla melon innan ; ) Extremare än så är det inte : )

    Om du vill göra läpparna är Anna Welander grym hon finns på Corinne and Friends. Jag gör alltid väldigt lite. Hon skulle aldrig göra läpparna för stora. Hon brukar lägga i max en halv spruta på mig. Jag gör det en gång om året. Gå till någon du litar på så du inte ser helt galen ut efter : ) Lycka till Kram!

    Svara
  • Hej!

    Haha, jag har inte gjort någon Kardashian operation. Det enda jag gjort är att lagt lite filler i läpparna och gått ner i vikt. Rasade i vikt när jag slutade med hormoner och p-piller. Det var som att hela mitt ansikte var en vätskefylld jävla melon innan ; ) Extremare än så är det inte : )

    Svara
  • Väskan och skorna i samma stil! DÖR! Vet du vart dem kommer ifrån?

    Svara
  • Stella McCartney ; ) SÅÅÅÅ FINA!!!! BETSÄLLDE PRECIS VÄSKAN!

    Svara
  • När vi ändå snackar inspiration så måste jag få tipsa om mitt senaste shoppingställe – HUNKEMÖLLER! Alltså snacka om snygga detaljer. Köpte den här BH:n https://www.hunkemoller.se/se_sv/25042-icke-formpressad-bygel-bh-cherrie-svart-113245.html för någon vecka sedan som jag använder under blusar och även tjockare tröjor, tycker det är så snyggt när bh:n diskret syns som en snygg detalj.
    Tack för pinterest inspon! 😀

    Svara
  • Vart kommer stolen ifrån? Helt galet snygg!

    Svara