Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:58 | oktober 6, 2016

Dunjackan!

Dunjacka-Gult-

En trend som jag inte trodde att jag skulle haka på den här säsongen är dunjackan. Men jag föll pladask för den här mjuka godbiten från Mango (den verkar vara slut online, men finns i butik). En pjäs som knappast kommer gå någon obemärkt förbi i vinter, då den är allt annat än diskret, haha. Snarare ett stoppljus.

Jag klättrar fortfarande på väggarna här hemma i min lilla sjukstuga, börjar kanske känna mig lite bättre. Har suttit i soffan och jobbat hela dagen till ljudet av Gilmore Girls.

Nu jävlar ska jag bli frisk på riktigt (!). Jag vill träna igen, jag är trött på att hosta konstant – jag vill träffa folk. Det suger att vara sjuk.

Röd-Dunjacka-
Dunjacka Mango, Jeans H&M, Väska Little Liftner (ad-link), Skjorta BACK, Skor Asos.

Dunjacka

Höstjacka-


4 kommentarer4 kommentarer om “Dunjackan!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag missade zaras skinn dunjacka just av den anledningen att jag inte vidste att jag skulle haka på duntrenden iår…and then it was gone </3

  Svara
 • Nämen nä! För stora dunjackor alltså? Väääldigt svårburet. Inget för moi.

  Svara
 • Alltså måste bara säga att din och Linns livepodd var så galet rolig och härlig. Ni var så bekväma och de kändes som om man var vän med er:) Er podd är garanterat en av höjdpunkterna på veckan!!
  Kram

  Svara
 • Grym jacka! Vad har du för storlek på din?:)

  Svara