window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:30 | oktober 3, 2016

Rött + Leopard + Denim

Leopard-Trend 2016

Denim (finns i butik nu – finns i svart också!) & Topp (gammal) H&M, Skor Mango, Jacka Stand (så bra pris – ad-link), Väska Céline.

Tycker verkligen att det är så kul att butikerna fullkomligt svämmar över av ytterplagg i både djurprint, mönster och massa färg. Det är så sjysst med ett par blåjeans till en utstickande jacka. Och sedan är ju rött och leopard en kombination som alltid fungerar.

Den här jackan är så tokfin att jag dör lite. Den kommer från svenska Stand som kammade hem en guldknapp nu i höstas. De har verkligen så mycket fint den här hösten. Den här jackan är så toksnygg så jag dör. Åh, jag har lovat mig själv att inte införskaffa en höstjacka till – men vet inte om jag kan hålla tassarna borta från denna. Den är fläckfri! Åh… Spana in deras höstkollektion, om ni inte gjort det eller deras hemsida. 

Leopard-Offical

Stand-
Finns det något finare än denim + rött + leopard? Mums!

Rött-Leopard
Köpte de här byxorna på H&M i veckan. Tycker de är så tjusiga. Momjeans med fransad kant i helt rätt kulör. De finns i butik nu – skynda fynda.

Loafers-Guld

Vill du sno stilen? Satt ihop ett litet plock med look a likes till er:


7 kommentarer



7 kommentarer om “Rött + Leopard + Denim”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här