window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:37 | september 19, 2016

Ska vi shoppa inredning tillsammans på lördag?

I samarbete med Ellos Home. 

Ellos-Home-w

Wihooooo!

Hur kul är det att Ellos Home äntligen öppnat en butik ute i Mall of Scandinavia? Jag är så peppad på att spana in den live. Den ser helt magisk ut på bilderna.

På lördag kommer jag att finnas på plats i butiken – och ni kommer att kunna shoppa mina inredningsfavoriter till hela 25 % rabatt. Jag kommer finnas där om ni vill ha inredningstips eller bara vill hänga och snacka skit med mig.

Var: Ellos Home, Mall of Scandinavia. 
När: Nu på Lördag 24/9.
Tid: 12.00-15.00. 

Vill ni spana in butikens utbud redan nu – kan ni göra det här! Och för er som inte har möjlighet att vara på plats på lördag så kommer självklart ett litet härligt erbjudande finnas tillgängligt för er med, fast online.

Ellos-Home-MOS

Tycker de här kopparna är så fina.

Ellos Mattor
Tycker verkligen Ellos Home är riktigt grymma på att göra fina mattor.

Sängkläder
Älskar att butiken har så många små inspirationshörnor. Hur mycket vill man inte kasta sig ner i den där sängen nu på måndags eftermiddagen?

_Ellos-Home-Saker
Ellos-Ellos


5 kommentarer



5 kommentarer om “Ska vi shoppa inredning tillsammans på lördag?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här