window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:06 | september 5, 2016

Komma igång med Kampsportslabbet!

Komma-Igånf

Att komma tillbaka till träningen känns ibland som att bestiga Mont Everest – det känns som att det hade räckt med att vara hälften så ovältränad som jag är just nu. Augusti är den värsta eventmånaden av alla. Det är så mycket event, fester, modevisningar, middagar – att det nästan sprutar ur öronen på en. Allt på en och samma gång.

Nu är det bara att sätta på sig jävlar anamma hjälmen och kötta järnet. Jag vet att om tre veckor kommer jag att tycka att det är kul igen. Men just nu är det en jävla bajsmacka. Känner mig tung som bly, får inte igen mina kläder och svullen som ett as, haha. Men i själen lyser iallafall solen. Och det är det viktigaste. Men snart kan jag förhoppningsvis knäppa jeansen igen.

Kevin på Kampsportslabbet bara skrattade åt mig idag. Men han sa att jag kämpade på bra, trots att jag flåsade som en flodhäst. Och blev trött av det som normalt brukar anses som min uppvärmning på löpbandet.

——–

Screen shot 2014-05-26 at 12.01.08 PM.png

Minns ni den här bilden? Som togs för några år sedan. 8 veckor senare – tillsammans med Kampsportslabbet.  Herregud, vad svullen jag var! Det var när jag åt p-piller (hormoner), festade en jäkla massa och mitt matintag var väl knappast det bästa.


7 kommentarer



7 kommentarer om “Komma igång med Kampsportslabbet!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Petra! Om det inte är för personligt, vilket sorts preventivmedel använder du dig av nu? Gör detta preventivmedel dig mindre svullen?

    Svara
  • Det skulle jag också vilja ha svar på

    Svara
  • Jag med!!!

    Svara
  • Jag blev också megasvullen av p-piller, så himla jobbigt. Men nu när jag är utan är det bara dagarna innan mens som jag lägger på mig massa vatten. Typ ”Hej, om ni undrar varför grundvattennivån är så låg så är det för att jag bär runt på vattnet i min kropp”. Så skönt det vore att inte vara slav under menscykeln.

    Svara
  • Sommaren är mycket rök och krök för min del. Även om jag höll igång flåset med löpning lite här och där hela tiden så fastnade bag in boxen kring magen till slut ändå.
    Nu är det bara att kämpa på till beach 2017 🙂

    Svara
  • Hej!! Vet att du inte äter hormoner sen innan men undrar vad du då använder för preventivmedel? Är i ett fast förhållande och går på minipiller nu men känner nog att jag kanske vill sluta pga känner mig ofta svullen etc + proppa i sig hormoner känns ju sådär! Men vad använder man annars liksom! Kondom alltid känns ju sådär.

    Svara
  • Ja, vilket perventivmedel använder du? 🙂

    Svara