window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:51 | augusti 30, 2016

Fashion Week Dag 2

Adoore

Så var andra dagen av fashionweek avklarad – check. Nu har jag fixat middag till mig Markus, som precis kom innanför dörren. Alltså vi måste börja med mathem eller Linas matkasse eller vad som helst. Det är så svårt att komma på vad man ska laga för middag. Jag tänkte laga spetskål med hasselnötter och tryffelmayo. Alltså min nya dille – så gott. Men då fanns såklart inte spetskål. Så nu blev det färska räkor till förrätt (var extrapris!) och rödspätta med färskpotatis och curryremolad. Mums!

Imorgon bitti väntar ett bildregn från gårdagen.

Hoppas ni har en magisk kväll.


6 kommentarer



6 kommentarer om “Fashion Week Dag 2”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Petra! Jag vet att du är jätte bra på inredning och jag ville höra med dig om du har något tips för mig. Det är nämligen så att jag äntligen får flytta hemifrån, men in till min systers pojkväns lägenhet. Den är lite ”grabbig”, framförallt eftersom köket är rött och golvet svart (samt vitvaror). Det är väldigt fräscht, men hur kan jag inreda detta? Har du några knep? Jag gillar ju vitt beige ljusa färger. Vilka färger kan man kombinera?

    Blir jätte glad för svar (även då jag vet att det är modevecka och du säkert har tusen andra saker).
    Kram

    Svara
  • Får man fråga var den fantastiskt snygga skjortan kommer ifrån?

    Svara
  • Om du inte vet vad du ska laga till middag borde du verkligen kolla in Foodgeekzsisters på Instagram!!

    Svara
  • Kolla in Coops smartkasse som de startade igår. Sjukt smidig med massa recept och lätt att anpassa efter allergier osv

    Svara
  • Vi har testat Linas matkasse och det är verkligen bra så ge det ett försök 🙂

    Kram<3
    http://camillaesi.se

    Svara
  • Hej Petra!
    Först – tack för en magisk blogg!! Du är fantastisk!
    Sen är det så att jag håller på att flytta ihop med min pojkvän. Han har en underbar lägenhet men jag saknar lite konst på väggarna.. Tyvärr så missade jag att klicka hem några av dina fantastiska postera från samarbetet med Desenio och jag är så ledsen att de inte säljs längre:( finns det något litet sätt som jag skulle kunna få tag på dem i efterhand? Har du någon extra kopia eller så? Betalar givetvis för hela kalaset med frakt osv, om det går att lösa så hade jag blivit SÅ glad!!
    Kram!<3

    Svara