window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:48 | juli 29, 2016

Bröllopsklänningen

Ida-Lanto-Bröllopslkänning

Att vara tärna åt min bästa kompis är bland det häftigaste jag gjort. Haha, jag nästan dansade in skrattandes framför henne fram till vigselförrättaren för jag var så lycklig för deras skull. Känns så surrealistiskt att hela deras år av planering mynnat ut i tre fantastiska dagar -men som nu är över. Men vilka minnen de kommer bära med sig.

Något som nästan var minst lika roligt var att vara med när Ida Lanto skulle skapa en bröllopsklänning till Mathilda. Tilda var ganska klar med ungefär vad hon ville ha. Först en snävare klänning som sedan skulle ha ett tyll under själva vigseln som sedan skulle tas av. Och en klänning som hon inte skulle känna sig begränsad i, utan kunna röra sig helt fritt och dansa.

Släp

Åh, hur fin är den här spetsen?

Bröllopsklänning-Uppsydd
Vi var hos Ida ett fyrtal gånger för fitting. Det här var nog näst sista gången om jag inte minns fel. Men hur fin är klänningen? Mathilda såg ut som en dröm när hon kom gåendes med bästa Svinge, hennes pappa, i armkrok.

Atelje

Början på något stort, haha. Ni ska få se bilderna från bröllopet snart, så ni får se slutresultatet.


2 kommentarer



2 kommentarer om “Bröllopsklänningen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Men alltså vilken fantastisk skapelse!!! Så fantastiskt fin att det inte går att beskriva med ord!

    Svara
  • Klänningen ?

    Svara